Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Posao

Očekuje vas dinamičan početak mjeseca koji će vam donijeti nesuglasice s nadređenima. Bit ćete brzopleti i to će dovesti do teškoća u poslovnim pregovorima. Bit ćete prilagodljivi i snalažljivi i uspjet ćete riješiti neslaganja. Sklopit ćete važan ugovor koji će vam donijeti dobru zaradu. 6. ožujka ćete osjetiti zadovoljstvo zbog posla kojim se bavite. 11. ožujka nemojte riskirati s novcem i nemojte ulaziti u velike troškove. U trećoj dekadi ćete započeti nešto novo što ste već duže vrijeme htjeli pokrenuti.

Nakon 23. ožujka će vam trebati više vremena za prikupljanje potrebnih sredstva. Bit će potrebno prethodno završiti poslove koje kasne. Budete pažljivi s novcem i štedljivi jer vas očekuje otežan priljev novca. To će posebno biti vidljivo 13. ožujka jer neki dogovori neće dobro funkcionirati i izostat će zarada koju očekujete. Pod svaku cijenu izbjegavajte rizične investicije. U drugoj polovini mjeseca očekujte dobitke.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ljubav

Početak mjeseca donosi prepirke i nesuglasice s partnerom oko sitnica koje se već neko vrijeme gomilaju. Počnite ih rješavati kako ne bi poremetile dinamiku u odnosu i stvarale pojačanu napetost u vezi. Potrebno vam je više zabave. Imat ćete više vremena za izlaske i zajednička zadovoljstva.

U drugoj polovini mjeseca će posvetite više pažnje zajedničkim planovima i poboljšate komunikaciju s partnerom. 23. ožujka porazgovarate o onome što vam već duže vrijeme smeta. Potrebno vam je više komunikacije, bliskosti i povjerenja.

Ako ste slobodni, očekujte poznanstvo s osobom koja je komunikativna, zabavna i inteligentna. To su kvalitete koje će vas najviše privući. Sastajat ćete se u istom društvu i često ćete izlaziti zajedno. Otkrit ćete ako imate mnogo zajedničkih interesa. Saznat ćete kako je vaša simpatije tek izašla iz duže veze i još uvijek pati za bivšim partnerom. To će otežavati početak veze s vama. Potrebno vam je strpljenje.

Zdravlje

Prva polovina mjeseca vam donosi dobro zdravlje. Bit ćete puni pozitivne energije i raspoloženi za kretanje i izlaske u prirodu. U svakoj prilici se odlučite za izlet u prirodu. Potreban vam je zrak koji će goditi vašem organizmu. U drugoj polovini mjeseca ćete biti osjetljivi i skloni prehladama. Moguće su i alergijske reakcije.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije