Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Djevica

Posao

Morat ćete pomaknuti neke rokove. Bez obzira na to, postići ćete povoljne dogovore kroz kreativne ideje i odlučne poteze. Na taj način ćete doći do potrebnih sredstava pomoću kojih ćete izbjeći gubitke. Od 6. do 13. ožujka nemojte prihvaćati poslove za koje nemate dovoljno iskustva i koji za sobom nose određeni rizik. U trećoj dekadi ćete započeti novu, uspješnu suradnju. Poboljšat će se uvjeti i odnosi na poslu.

Nakon 23. ožujka će se planovi odvijati sporije nego što biste željeli zbog nedostatka sredstava. Početkom mjeseca ćete imati sreće s novcem. Pod sretnim okolnostima ćete dogovoriti posao koji će vam donijeti bolje prihode od očekivanih. 13. ožujka vas očekuju povećani troškovi koji će znatno izmijeniti stanje na vašem računu. To je vrijeme kada je najbolje izbjegavati bilo kakve rizične poteze i investicije. U trećoj dekadi nemojte ulaziti u dugove jer ćete ih se vrlo teško riješiti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ljubav

Odnos s partnerom će biti skladan i pun razumijevanja. Više vremena ćete provoditi zajedno i jedno drugome ćete dati iskrene emocije i podršku. Uživat ćete u odlascima na mjesta koja volite. Bit ćete raspoloženi za vikende u prirodi.

Nakon 9. ožujka više pažnje ćete posvetiti onome što duže vrijeme želite poboljšati. Imat ćete odličnu komunikaciju s partnerom i jedno drugome ćete pričati o zajedničkim ciljevima.

Ako ste slobodni, želite započeti ozbiljnu vezu. Tragat ćete za nekim tko je pouzdan. Više će vam odgovarati osoba koja je zabavna. Želite nekoga tko će vas znati oraspoložiti i nasmijati. 17. ožujka imate priliku upoznati upravo ovakvu osobu. U početku ćete osjećati jaku fizičku privlačnost koja će voditi avanturi.

Zdravlje

U ožujku ćete biti dosta osjetljivi. Imunitet će biti oslabljen pa su moguće prolazne virusne infekcije, upale i prehlada. Osjećat ćete bolove u koljenima i leđima. Potrebne su vam vježbe i kretanje. Izbjegavajte pretjerane fizičke napore. Bit ćete osjetljivi na stres. Potrebno vam je opuštanje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije