Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Jarac

Posao

Početak mjeseca vam donosi sretne okolnosti koje će vam pomoći da ubrzate razvoj aktualnih planova. Imat ćete dosta uspjeha i u poslovnim pregovorima. Pazite da se pregovori odvijaju iza zatvorenih vrata i samo s osobama od povjerenja. Moguće je da će se netko htjeti okoristiti na vašu štetu i da vam radi iza leđa. Obratite više pažnje na rokove. Ne započinjete nove važne i dugoročne projekte dok ne dovršite obaveze od ranije. Također izbjegavajte radne zadatke za koje nemate dovoljno iskustva. Nakon 17. ožujka poboljšat će se vaša efikasnost i upornost.

U trećoj dekadi očekujte nesporazume u komunikaciji s kolegama i suradnicima. Očekuje vas i slab priljev novca i teškoće. Od 11. ožujka nećete moći dovoljno dobro procijeniti svoje poteze oko troškova i ulaganja. Ponašat ćete se svojeglavo iako nemate dovoljno znanja i iskustva. U drugoj polovini mjeseca će vam nedostajati potrebna sredstva za nove projekte.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ljubav

Potrudite se ispuniti obećanje koje ste dali voljenoj osobi. Obećali ste i da ćete izaći sa zajedničkim prijateljima ali to stalno odgađate pod izgovorom da ste zauzeti poslom. Krajnje je vrijeme da se aktivirate i posvetite više pažnje svom partneru.

Sredinom mjeseca će doći do zahlađenja i nesuglasica u obitelji. Ozbiljno shvatite svoje obaveze u obiteljskom životu. To će od vas zahtijevati više napora i dosta prilagođavanja ali će na kraju dovesti do poboljšanja odnosa.

Ako ste slobodni, imat ćete šansu prići osobi koja vam se sviđa i koju često viđate na mjestima na koja izlazite. Radi se o zahtjevnoj osobi s visokim kriterijima kada su emotivne veze u pitanju. Bit ćete na probnom roku. To će izvesti tako da ne primijetite kako vas testira. Ponašat će se vrlo ležerno. Ako se želite dokazati i započeti novu vezu, stavite ovaj odnos na vrh popisa prioriteta. Samo tako ćete uspjeti.

Zdravlje

Ovaj mjesec ćete biti posebno osjetljivi na stres. Izbjegavate stresne situacije koliko god je to moguće i osobe koje vam izazivaju stres. Izbjegavajte i pretjerane fizičke napore. Bit će vam potrebno više odmora i relaksacije. Godit će vam boravak na svježem zraku kad god vam to budu dozvoljavale vremenske prilike. Više se krećite.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije