Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Vaga

Posao

Na početku mjeseca ćete imati snažnu inspiraciju. Zadatke ćete rješavati s lakoćom. 7. ožujka obratite pozornost na odnose s poslovnim partnerima i klijentima. Zapitajte se na koji način se predstavljate u javnosti. Očekujte zastoj u završnom dijelu jednog značajnog projekta. Bit ćete primorani produžiti neke rokove. Iskoristite vrijeme od 20. do 23. ožujka i s jednim poslovnim partnerom pokrenite zajednički posao koji duže vrijeme čeka svoj red.

U trećoj dekadi očekujte iznenadne financijske i administrativne blokade. To će vas znatno usporiti i odgoditi ostvarenje planiranih projekata. Tek ćete se krajem mjeseca izvući iz blokade. Očekuje vas i nestabilna financijska situacija u prvoj polovini mjeseca. Potrebno je izbjegavati posuđivanje novca jer bi vas netko mogao pokušati prevariti. Uložit ćete više napora kako biste poboljšali financijsku situaciju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ljubav

Pokazat ćete voljenoj osobi koliko cijenite neke njezine osobine i koliko vam znači što vam u nekim trenucima pomaže. Partner će s radošću prihvatiti vaše znakove pažnje. 7. ožujka očekujte napetosti u odnosu. Partner će biti nesiguran. Potrebno mu je više pažnje i podrške.

Znat ćete što trebate mijenjati i popraviti unutar doma i obitelji. 23. ožujka je neophodno riješiti nesuglasice i poteškoće kroz razgovor i međusobno prilagođavanje.

Ako ste slobodni, privući će vas netko tko vas promatra iz prikrajka. Saznajte ćete kako je to netko tko je već duže vrijeme zaljubljen ali nema dovoljno hrabrosti prići vam. Pokazat ćete da ste otvoreni za upoznavanje. Nakon toga ćete početi zajedno izlaziti i osjećat ćete obostranu privlačnost. Bez obzira na to, nešto će vas odgovarati od ulaska u vezu.

Zdravlje

Potrebno je posvetiti više pažnje zdravlju. Mogući su problemi s cirkulacijom i hormonima. Potrebno vam je više kretanja i boravka na čistom zraku. Odgovarao bi vam boravak u prirodi. Izdvojite vrijeme i uputite se van jer će to ojačati imunitet i obraniti vas od bolesti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije