Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Lav

Posao

U prvoj dekadi ćete moći prezentirati projekte i sudjelovati na edukacijama. To vam može omogućiti znanja i vještine koje će vam donijeti više uspjeha. Dobit ćete potrebnu podršku za projekte. 7. ožujka očekujte otežane kontakte s nadređenim i klijentima. U drugoj dekadi će doći do zastoja i teškoća u odnosima s kolegama. Uspjet ćete se izboriti s ovim preprekama. Izbjeći ćete veće zastoje i gubitke.

Treća dekada će zahtijevati dodatne napore kako biste ostvarili ciljeve. Izbjegavajte stvari s kojima nemate dovoljno iskustva i suradnju sa sumnjivim osobama. Inovacije u načinu rada i pristupu obavezama će dovesti do poboljšanja. Iskoristite povoljne prilike za zaradu. U drugoj polovini mjeseca ćete imati ograničene financijske mogućnosti. Usmjerite se na rješavanje dugova.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ljubav

U prvoj polovini mjeseca s partnerom ćete uređivati zajednički dom. Željet ćete više vremena provoditi u svom domu okruženi članovima obitelji. To će se pozitivno odraziti i na vaše odnose s voljenom osobom.

U periodu od 11. do 13. ožujka očekujte zahlađenje u odnosima. Imat ćete različite stavove oko zajedničkih izlazaka, putovanja i planova. To će se nastaviti do kraja mjeseca jer ćete oboje biti nezadovoljni.

Ako ste slobodni, upoznat ćete osobu koja je drugačija od većine. Bit će obrazovana, otvorena i spremna na razmjenu mišljenja, a uz sve to ljubazna i simpatična. Svidjet će vam se na prvi pogled. Počet ćete se češće viđati i razgovarat ćete o zajedničkim temama. Bit će vam jasno da je to ambiciozna osoba koju nećete tako lako osvojiti.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti osjetljivo. Potrebno vam je više kretanja. Izbjegavate predugo sjedenje posebno ako i posao zahtijeva da dugo sjedite. Bit ćete skloni prehladi. Pazite na krvni tlak kod naglih promjena vremena.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije