Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Ribe

Posao

Početak mjeseca je pravo vrijeme za stručno usavršavanje i suradnju s inozemnim partnerima. Ako ste to imali u planu, možete dobiti ponudu za posao ili ponudu za poslovnu suradnju iz inozemstva. To će se pozitivno odraziti na vašu karijeru i financije. Od 9. ožujka će doći do usporavanja poslova koji zahtijevaju veće investicije jer će vam sporije pristizati neophodna sredstva. Sredinom mjeseca se potrudite zauzeti što bolje pozicije i istaknite svoje kvalitete. Moguće je da će nadređeni primijetit vaš trud i ponuditi vam promaknuće. Pratit će vas sreća u poslu.

U trećoj dekadi ćete nailaziti na nesuglasice s nadređenima. Nemojte biti svojeglavi i raditi na svoju ruku jer bi to moglo prouzročiti velike probleme. Izbjegavajte nepromišljene i ishitrene troškove i investicije. Potreban vam je jasan plan i provjerene informacije. Ako ćete biti proračunati i strpljivi, dobit ćete priliku zaraditi veću sumu novca. Nakon 17. ožujka ćete efikasnije rješavati važna financijska pitanja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ljubav

Na početku mjeseca očekujte prolazne nesuglasice s voljenom osobom. Pronađite način za postizanje dogovora o tome što vam je potrebno jer zbog monotonije oboje osjećate nervozu. Nužne su vam promjene i nešto novo što će osvježiti odnos.

Nakon 13. ožujka očekujte zahlađenje u odnosima s voljenom osobom. Prihvatite više odgovornosti u vezi i izbjegavajte svojeglavo ponašanje. 23. ožujka počnite rješavati nesuglasice.

Ako ste slobodni, počet ćete vjerovati kako više nema romantičnih duša. Netko koga prepoznate kao srodnu dušu će vas ubrzo razuvjeriti. Nakon dugo vremena imat ćete priliku uživati u romantičnim izlascima na mjesta koja volite. Na prvi pogled će vam sve djelovati gotovo idealno. Pripazite i prvo dobro upoznajete potencijalnog partnera. Ne žurite.

Zdravlje

Prva polovina mjeseca vam donosi stabilno i dobro zdravlje. Potrebno vam je više opuštanja, kretanja i izbjegavanja stresnih okolnosti. U drugoj polovni mjeseca ćete biti osjetljivi pa su moguće reumatske smetnje, posebno kod starijih Riba. Bit ćete podložni virusnim infekcijama i upalama praćenim visokom temperaturom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije