Mjesečni horoskop za siječanj

Mjesečni horoskop za siječanj

Mjesečni horoskop za siječanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.01.2018.
  • Broj pregleda: 16.006
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Pixabay

Kategorija: Horoskop

Jarac

Konačno je došao trenutak za stabilnost. Vaša okolina treba shvatiti tko ste i što želite postići u životu. Siječanj će za vas biti vrlo uspješan. Trenutno vas najviše muče emocije i ne znate kako ih izraziti. Kako godine prolaze, postajete sve mlađi u duši.

Sve što ste nekada propustili, sada pokušavate nadoknaditi.

Trenutno je za vas najrealnija opcija da ćete ući u brak. Čekaju vas svakakve promjene na društvenom planu. Ovaj period je plodan u svakom smislu te ga treba iskoristiti do krajnjih granica. Pazite na prehranu.

Posao i financije

U ovom periodu ćete imati dovoljno novca ali samo ako budete vodili računa o poslovanju. Kako biste pokazali svoju spremnost za rad, branite svoja uvjerenja. Neki događaji će dodatno zakomplicirati vaš društveni ili poslovni život. Trebali biste ispuniti određene uvjete suradnika kako ne biste potaknuli nove rasprave i sukobe zbog različitih poslovnih ideja i interesa.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Do vas će stići određene informacije koje će vam olakšati pokretanje novog posla. Često brinete i strahujete a nema razloga za to. Glavni motiv za uspješno obavljanje posla bit će nedostatak pritiska. Krajem mjeseca je moguć priljev novca što će opravdati upornost i mukotrpan rad.

Ljubav, obitelj i prijatelji

Kod vas i dalje postoji potreba za uljepšavanjem i dotjeravanjem. Potajno se želite pomiriti s bivšim partnerom a pokušat ćete i ostvariti komunikaciju s njim. Držite se podalje jer će na kraju sve ispasti loše. Zauzetim Jarčevima će ovaj mjesec proći bez nekih većih promjena. Pokušajte se okrenuti obitelji jer je uvijek uz vas.

Vama je potrebna promjena.

Zauzetim Jarčevima će partner predložiti neke nove ideje. Sredinom mjeseca su mogući nesporazumi s partnerom ili ljubomora. Ne ulazite u probleme i nesporazume, i ne izazivajte nepotrebnu sumnju. Moguća su nova poznanstva za slobodne. Iskoristite svoje potencijale.

Zdravlje

S obzirom na iscrpljenost, niste se osjećali nimalo dobro. To je moglo dovesti do migrena ili problema sa zdravljem zbog nepravilne prehrane.

Čuvajte svoje zdravlje zdravim izborima i zapamtite da se ne treba sramiti svega onoga što znate. Promijenite način prehrane i nemojte se prejedati. Jedite umjereno i mjesec će proći u zdravlju i veselju!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije