Mjesečni horoskop za siječanj

Mjesečni horoskop za siječanj

Mjesečni horoskop za siječanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.01.2018.
  • Broj pregleda: 15.979
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Pixabay

Kategorija: Horoskop

Vaga

Nova godina donosi nove izazove. Pred vama je jako ozbiljan i težak period jer je potrebno priviknuti se na nove situacije i istovremeno riješiti poslovne, osobne i obiteljske probleme. Potrudite se imati malo više razumijevanja za kolege s posla i osobe do kojih vam je stalo. Nemojte očekivati nemoguće.

Idealni partneri u ovom periodu su vam Bikovi i Lavovi.

Ako ste u nešto zrelijim godinama, Jarac i Blizanac su vam također privlačni. Budite nježni prema voljenoj osobi jer time pokazujete da uvijek može računati na vas. Volite se družiti s pozitivnim ljudima a to trebate nastaviti i u novoj godini. Zdravlje vam je u nadolazećim danima odlično.

Posao i financije

Kako ne biste izgubili dragocjeno vrijeme i energiju, s kolegama se usuglasite oko poslovnih odluka. U posljednjoj dekadi pritisak popušta. Krajem mjeseca je moguć priljev novca i to napokon u zadovoljavajućoj količini.

Period koji dolazi je za vas izuzetno aktivan i intenzivan. Budite oprezni jer će kolege to iskoristiti i mogu vas prevariti. Kako se bliži kraj mjeseca, tako će se povećavati obujam posla. To će se na kraju isplatiti jer ćete biti pohvaljeni. Jednoj osobi ne ukazujete povjerenje i to će se pokazati kao dobro jer će vas pokušati izigrati.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ovog mjeseca ste raspoloženi sve rasprave rješavati dijalogom ali to se ne preporuča. Potrudite se komentare zadržati za sebe i raspravu svesti na minimum. Pretjerano subjektivno doživljavate nove događaje i situacije na poslu, a konstantno podcjenjujete sposobnosti pojedinih kolega.

Ljubav, obitelj i prijatelji

Iskoristite svaki trenutak. Konstantno pokušavate promijeniti odnos u skladu sa svojim željama i interesima, ali imate dojam da stalno udarate u zid. Ovo je period kada ćete imati lošu komunikaciju sa partnerom. Ono što vam izgleda jasno i prihvatljivo, za partnera je totalno suprotno. Nema mnogo nade da ćete u siječnju naći dovoljno izazovnog partnera koji će zadovoljiti vaše kriterije.

Ne brinite, u novu godinu ulazite s novim mogućnostima za partnersku vezu.

Zauzete Vage ne trebaju rješavati partnerove probleme ako partner od njih to ne traži. Moguće je upuštanje u kratku avanturu. Trenutno ste ranjivi i zato prepustite partneru planove oko zajedničkog života. Potrudite se maksimalno uživati u privilegijama koje dobivate od obitelji i prijatelja. Slobodne Vage čeka novo poznanstvo koje obećava uzbudljive emocije i zadovoljstvo.

Zdravlje

Ove godine nećete imati novih zdravstvenih problema. Različito ćete reagirati na iste životne situacije. Imajući u vidu da ste malo ambiciozniji mogli biste pretjerati. Nemojte istrošiti energiju ili forsirati se jer će to ugroziti imunitet i dovesti do infekcija.

Otiđite liječniku ako vas iznenada zaboli u prsnom košu. Najbolje je provesti što više vremena kod kuće i tako ćete biti sigurni da će mjesec proći u zdravlju i veselju.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije