Mjesečni horoskop za siječanj

Mjesečni horoskop za siječanj

Mjesečni horoskop za siječanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.01.2018.
  • Broj pregleda: 16.038
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Pixabay

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

Stari izazovi su i dalje aktualni i u novoj godini. Pokušajte što više vremena provesti u prirodi razmišljajući o svojim željama. Trenutno visoko letite i to vas pomalo plaši.

Ostanite gdje jeste jer ćete svojim primjerom nadahnuti druge.

Sredinom mjeseca vas očekuju nove prilike za zaradu. Zračit ćete pozitivnom energijom. Nemojte kritizirati. Pokušajte razmišljate da se svako trudi i radi najbolje što zna i može. Dijelite s drugima veselje i izbjeći ćete depresiju.

Posao i financije

Organizirajte sastanke i dijelite optimizam. Dobit ćete odobrenje za nove investicije. Budite pažljivi oko detalja ugovora i, ako možete, na kratko odgodite njihovo potpisivanje. Nemojte pričati o poslovima koji su u planu jer postoji mogućnost da vas neko sabotira. Na kraju će sve ispasti kako treba. S partnerima ne ulazite u otvorene sukobe. Način na koji poslujete će vam ići u prilog i to će vam se na kraju isplatiti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

U odličnoj ste formi i sigurni ste u sebe. Suradnici cijene način na koji obavljate posao. Iskoristite to kao svoju prednost. Moguć je novčani dobitak krajem mjeseca.

Ljubav, obitelj i prijatelji

Imat ćete različite interese a posebno vam godi nečija pažnja. Pri susretima s voljenom osobom pokažite emocije i budite romantični. Ako ulazite u nove ljubavne priče, procijenite kakve su vam mogućnosti i onda otvoreno izrazite svoje namjere. Zauzeti Vodenjaci su okrenuti isključivo partneru.

U ovoj fazi, partnerovo ponašanje doživljavate previše osobno.

Stalno vas prati osjećaj da vam netko nešto uskraćuje. Partner uvijek očekuje više od vas. Potrudite se ispuniti njegova očekivanja. Slobodne Vodenjake očekuje nova ljubav.

Zdravlje

Jedini način da se izvučete iz depresije je ljubav. Nemojte se bojati ljubavi jer je ona lijek za tugu. Potrebno je malo dublje pogledati u svoju dušu. Moguće je da ćete biti pod stresom.

Ne dozvolite da vas pojedini ljudi izbace iz takta. Imat ćete vremena za odmor, planiranje novih poslovnih pothvata i ljubavnih susreta.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije