Mjesečni horoskop za siječanj

Mjesečni horoskop za siječanj

Mjesečni horoskop za siječanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.01.2018.
  • Broj pregleda: 16.038
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Pixabay

Kategorija: Horoskop

Rak

U ovom mjesecu vas očekuju velike promjene. Poslovne ideje moći ćete ostvariti u onoj meri u kojoj se potrudite. Spremite se za velike planove. Nova godina donosi svježinu. Iskoristite svaki trenutak da zablistate.

Ljubavni život će narednih nekoliko mjeseci dobiti na značaju. Maksimalno se angažirajte na tom području.

Ne budite preosjetljivi. Moguće je da ste u fazi kada vam je dovoljna jedna loša riječ da zaplačete. Dobro preispitajte sve odluke kako poslije ne biste požalili. Moguć je stres.

Posao i financije

Ako se usredotočite na ono što želite, uspjeh vam je zagarantiran! Od tog trenutka čekaju vas samo dobre vijesti. Do sada ste uspijevali zbog pravilne procjene situacije i poslovnih interesa. Zvijezde su na vašoj strani ali nemojte zanemariti različite aspekte uspjeha. Sljedećih nekoliko dana možete očekivati razne vijesti i tračeve, a većinu toga što čujete bit će djelomično točno. Kako ćete i hoćete li to iskoristiti, ovisi isključivo o vama.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Krajem mjeseca ćete konačno završiti posao koji vam je zadavao muke. Nakon toga će stići i novac a prema vašim shvaćanjima neće ga biti dovoljno pa ćete zatražiti pomoć od bliskih prijatelja i rođaka. Ne zaboravite na neke rodbinske kontakte u inozemstvu. Oni će vam, kao i uvijek, izaći u susret ali nećete izbjeći i propratne kritike.

Ljubav, obitelj i prijatelji

Zahvalite svom partneru za sve što čini za vas tako što ćete mu posvetiti pažnju. Postoji mogućnost da se usamljeni Rakovi zaljube na poslovnom sastanku. Zauzeti Rakovi osjećaju da ih ljubav polako napušta. Trebali bi potražiti izlaz na nekoj drugoj strani. Polako se umarate od partnerove priče koja se ponavlja iz mjeseca u mjesec.

Time se povećava mogućnost ulaska u zabranjene vode što vas, u isto vrijeme, plaši i veseli.

Rakovi su nestalni u ovom periodu i ne drži ih mjesto. Boravak kod kuće im izaziva tjeskobu i žele konkretne promjene. Za slobodne Rakove je ovaj period idealan za upoznavanje novih partnera. Djelujete privlačno i zanosno. Znate iskoristiti svoje kvalitete na pravi način. Lako ćete prepoznati signale potencijalnih partnera.

Zdravlje

Moguće je da ste prošli mjesec imali zdravstvenih problema. Pretjerali ste s poslom a ni na ljubavnom planu vam nisu cvjetale ruže. Bili ste preopterećeni psihički, fizički i emotivno. Kada se ovako nešto dogodi, vrlo lako oslabi imunitet i dođe do bolesti. U siječnju usporite tempo.

Obiteljska situacija može značajno utjecati na vaše zdravlje. Izbjegavajte stresne situacije i budite sretni s onim što vam život pruža. Godina pred vama donosi mir i spokoj a samim tim i manje emotivnih problema. Druga polovina mjeseca je povoljna za one koji čekaju operaciju.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije