Mjesečni horoskop za siječanj

Mjesečni horoskop za siječanj

Mjesečni horoskop za siječanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.01.2018.
  • Broj pregleda: 16.117
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Pixabay

Kategorija: Horoskop

Blizanci

Nova godina će vam donijeti bogatiji društveni život i dovest će vas do utjecajnih ljudi. Za vas to i nije tako neobično jer vrlo rado sudjelujete u rješavanju spornih situacija i pitanja. Koristite dobre vibracije koje su oko vas! Na svim vas poljima očekuju sretni zaokreti i bit ćete opušteniji nego inače.

Vrlo vjerojatno će se posao i ljubav ispreplitati, a moguće je i poznanstvo preko kolege.

U svakom slučaju, događat će se dosta toga. Potrudite se biti fizički aktivni. Mnogo hrane može škoditi probavi. Ne prejedajte se!

Posao i financije

Imate dosta kvalitetnih ideja a sad je idealna prilika da ih realizirate! Zarada dolazi kao posljedica predanog rada i ustrajnosti. Ne odbacujte olako nagrade i priznanja, zaslužili ste ih. Sredinom mjeseca imat ćete neke nesporazume na poslu s kolegama. Najbolji savjet je da ih riješite mirnim putem i razgovorom kako se ne biste doveli u nezgodnu situaciju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Imate osjećaj kako je na poslu uvijek netko korak ispred vas. Nemojte kritizirati suradnike jer ćete biti grublji nego što biste željeli a to može biti pogrešno shvaćeno. Ne očajavajte, uskoro dolaze bolji dani.

Novac očekujte tek u drugoj dekadi siječnja ali nemojte se previše opuštati. Lako možete zapasti u financijsku krizu.

Ljubav, obitelj i prijatelji

Za razliku od sigurnosti koja vas prati kada je posao u pitanju, u ljubavnom životu osjećate potrebu za stabilnošću i sigurnošću. Zauzeti Blizanci razmišljaju o sigurnoj luci, tako da će mnogi od vas stati pred oltar. Čekate pravi trenutak da partneru otvorite srce i otkrijete svoje emocije. Slobodnima je netko u mislima a sredinom mjeseca ćete čuti nešto povezano s tom osobom što će vas oraspoložiti.

Doći ćete u iskušenje i razmišljat ćete o aferi s osobom koju ste nedavno upoznali.

Ne savjetuju vam se tajne veze jer ćete se vrlo brzo razočarati. Slobodni Blizanci će mjesec provesti okruženi gomilom prijatelja što im neće teško pasti. Shvatit ćete da je prava sreća imati iskrene prijatelje.

Zdravlje

Zbog prevelikih obaveza, u posljednje vrijeme, niste pazili na prehranu. Pazite da vam pretjerana količina hrane ne naškodi jer vam prijete probavni problemi. Potrudite se ojačati imunitet u ovim zimskim danima.

Stariji bi mogli imati problema s kroničnim bolestima. Misli su vam često okrenute ka prošlosti i zdravstvene tegobe se javljaju zbog zamjeranja sebi ili drugima. Zato se okrenite godini pred vama, pazite na svoje misli i bit ćete sretniji i opušteniji.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije