Mjesečni horoskop za siječanj

Mjesečni horoskop za siječanj

Mjesečni horoskop za siječanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.01.2018.
  • Broj pregleda: 16.038
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Pixabay

Kategorija: Horoskop

Ribe

Siječanj je za vas povoljan mjesec. Novac će stići sredinom mjeseca. Kada je u pitanju ljubav, konačno ćete sresti osobu koja vam u potpunosti odgovara. Ribe će imati priliku upoznati osobe s kojima je sljedeće godine moguća poslovna suradnja.

Potrebne su vam sitnice kako biste se ponovno zbližili s voljenom osobom.

Često mijenjate raspoloženje. Možda je ovo povoljan trenutak za kupovinu nekretnine ili preseljenje. Iskoristite povoljan period i uživajte. Čuvajte se nervoze jer vam može našteti.

Posao i financije

Period je povoljan za sve poslovne aktivnosti. Odgovorni ste i ne dozvoljavate nikome da mijenja vaš plan. U pravu ste i trud će vam se isplatiti! Suradnici imaju potpuno povjerenje u vaše sposobnosti. Imate puno obaveza i morate ih prilagoditi svom rasporedu. Ambiciozni ste i s optimizmom prilazite novim poslovima i projektima. To vam jamči dobre rezultate. Sada ste u situaciji da birate. Nemojte čekati bolja vremena.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Stizat će vam samo pozitivni odgovori. Možete postići perspektivan dogovor i ojačati odnose s klijentima. Očekuje vas financijski dobitak krajem mjeseca.

Ljubav, obitelj i prijatelji

Na ljubavnom planu neće baš sve blistati. Potajno priželjkujete pažnju jedne osobe a niste sigurni da vas je ta osoba primijetila. U drugoj polovici mjeseca očekujte susret s osobom koja vam se potajno sviđa.

Zauzete Ribe će uživati s partnerom.

Riješit ćete neki problem koji traje već nekoliko mjeseci. Zajedno možete postići ono što oboje želite. Prihvatite poziv za izlazak. Opustite se i uživajte u druženju s dragim ljudima.

Prijatelji bi vas mogli razočarati. Ovo se posebno odnosi na one kojima ste posudili novac. To ne treba biti razlog za nervozu jer ona šteti zdravlju.

Zdravlje

Ako želite biti zdravi, posvetite se tjelovježbi. Toplo se obucite i krenite u šetnju. Hladnoća nije isprika za neaktivnost!

Izbjegnite depresiju i vodite računa što jedete. Potrudite se smanjiti unos ugljikohidrata, šećera i slatkiša. Naspavajte se! Potreban vam je odmor od poslovnih obaveza. Napunite baterije ako želite ostati zdravi.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije