Mjesečni horoskop za siječanj

Mjesečni horoskop za siječanj

Mjesečni horoskop za siječanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.01.2018.
  • Broj pregleda: 16.006
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Pixabay

Kategorija: Horoskop

Škorpion

Nastupio je period kada biste trebali srediti situaciju u privatnom životu, ali i financijsku situaciju, ljubavni život i odnose u obitelji. Uspjesi su tu nadohvat ruke i ostvarit ćete ih samo ako udružite snage s partnerima i ukažete im potpuno povjerenje.

Uživat ćete sa duhovitim Ovnom i posesivnim Strijelcem.

Najbolja situacija vas očekuje na emotivnom planu i u odnosu s bližnjima. Pojedine osobe bude vaše interese i rasplamsavaju emocije. Budite oprezni! Ne ulazite u vezu sa osobom koja nije slobodna. Vodite računa o kralježnici i stopalima.

Posao i financije

Možete očekivati unapređenje ako se bavite poslovima na burzi. Sve polako dolazi na svoje mjesto. Budite strpljivi. Imate dobru suradnju sa Zemljanim znacima a savjet zatražite od osoba rođenih u Vatrenom znaku.

Ako se bavite trgovinom, nastupa povoljno razdoblje. Moguće je da će nastupiti manji problemi koji će biti lako rješivi. Neki će u ovom periodu biti depresivni a to se prije svega odnosi na one koji su ostali bez posla ili partnera.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Bit ćete skloni crnim mislima i najbolje je da svu lošu energiju usmjerite u nešto kreativno. Pružit će vam se prilika da nešto zaradite. Imat ćete dosta obaveza na poslu ali uspeh je na kraju mjeseca siguran. Siječanj će biti povoljan za poslovne transakcije ali budite oprezni. Obnovite svoju poslovnu odjeću kada budete u prilici.

Ljubav, obitelj i prijatelji

Ako ste zauzeti, možete očekivati financijsku podršku partnera a preporuka je da zajednički investirate u budućnost. Stalno imate dojam da partner nešto krije od vas. Slobodni će u ovom razdoblju biti pretjerano napadni. To će otjerati nekog tko se ozbiljno zagrijao za vas. Potrudite se shvatiti što vam partner pokušava reći jer tako nećete upadati u nezgodne situacije. Romantični ste i trudite se stvoriti ugodnu atmosferu u svojoj okolini.

Cijenite nečije zalaganje i osjećaje jer od vas ovisi uspjeh te veze.

Posebno vas nadahnjuju zajednički planovi a postoje situacije koje vas dodatno inspiriraju. Izlazite češće i vidjet ćete da ćete upoznati osobu svojih snova. U kojem će pravcu ići taj odnos, ovisi o vama. Partner je ljubomoran i zato budite oprezni. Krećete se u društvu bliskih ljudi.

Zdravlje

Sada je vaše zdravlje dobro. Ako želite ostati zdravi, ne testirajte svoje sposobnosti. Nemojte se ljutiti ako vam netko ukaže na grešku i počne vas kritizirati. Budite tolerantniji i time ćete očuvati svoje zdravlje. Često znate pretjerati i trudite se obuzdati u određenim situacijama kako vaše zdravlje ne bi ispaštalo.

Budite umjereni u konzumiranju hrane i pića. Pazite na kralježnicu! Moguće je da ćete nositi nešto teško što će uzrokovati bolove u donjem dijelu leđa. To će vas natjerati da mirujete nekoliko dana što možda i nije tako loše.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije