Numerološka prognoza za prosinac 2017.

Numerološka prognoza za prosinac 2017.

Numerološka prognoza za prosinac 2017.
  • Objavljeno: Utorak, 05.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 4

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Ova godina je bila puna ograničenja, praktičnosti, odlučnosti i napornog rada. Sljedeće godine ćete imati više slobodnog vremena i u život ćete moći uvoditi promjene koje će ga učiniti još kvalitetnijim. Za uvođenje svih važnijih promjena pričekajte sljedeću godinu. Nemojte žuriti ni forsirati nešto za što još uvijek nije vrijeme.

Ovo je ciklus koji ne ostavlja prostora za impulzivne poteze. Sada se možda osjećate usamljeno ili kao da u vašem životu nešto nedostaje. Ono što vam stvarno nedostaje je sloboda volje, a to jedino sami možete postići tako da ne dopuštate drugima da vas ograničavaju.

Prosinac je odličan za razvijanje vještina i razmatranje mogućnosti. Možete biti ponosni na sebe jer je godina iza vas bila burna. Osjećaji usamljenosti i izolacije su privremeni i vrlo brzo će proći. Sada se fokusirajte samo na sebe i svoj mir.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Prosinac vam daje priliku da se opustite od fizičkih, mentalnih i emocionalnih problema koji su vas pratili posljednjih 12 mjeseci. Sada imate priliku umiriti se i posvetiti se budućnosti. Sada je pravo vrijeme za odmaranje, razmišljanje, meditaciju, analiziranje i planiranje sljedećih koraka.

Ovaj mjesec je bez sumnje pozitivan, čak i ako vam se čini da vas okolina ne razumije. Prestanite kritizirati ljude s kojima ste bliski i oni će prestati kritizirati vas. Dopustite im da budu ono što jesu. Pokažite im da vjerujete u njih i da ih volite bez obzira na sve. Pružite im slobodu i sreću.

U vama se probudio osjećaj straha i praznine. To je posljedica onoga što želite i granica koje osjećate. To ćete riješiti planiranjem i organiziranjem. No, nemojte planirati daleku budućnost. Sljedećih 5 godina možete očekivati neočekivano, zabavu i niz prilika. Godine pred vama donose odgovore na neodgovorena pitanja i neka nova iskustva. Sada je vrijeme za razmišljanje o budućnosti i prestanak vraćanja u prošlost, čak i ako još uvijek imate neka pitanja. Neka prošlost ostane tamo gdje i pripada. Ne dopustite ničemu da vas izbaci iz ravnoteže, budite sretni i zahvalni.

Okolina počinje primjećivati vaše stavove i točke gledišta. Razvili ste nove talente i iskustva. Vaša odlučnost je ono što vam je pomoglo da ostvarite svoje ciljeve. Proširili ste svoje horizonte i ne osjećate potrebu za kajanjem. Čestitajte sami sebi na uspjehu jer ste ga ostvarili sami. Zapamtite da je svaki korak naprijed vrijedan hvale, koliko god bio malen.

Ove godine ste izrazili neke emocije koje su vam pomogle da duhovno napredujete. Kada se vaš um udruži s vašim osjećajima, postajete snažni. Nikada ne zaboravite na ono što vas je ova godina naučila. Razvili ste snagu i identitet. Ne dopustite nikome da to naruši. Sva očekivanja i želje sa sobom ponesite u iduću godinu. Ona vam donosi slobodu, avanture i neobična iskustva. Sljedeća godina je obilježena promjenama.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije