Numerološka prognoza za prosinac 2017.

Numerološka prognoza za prosinac 2017.

Numerološka prognoza za prosinac 2017.
  • Objavljeno: Utorak, 05.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 2

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Neke vaše ideje su sada došle na red. Sada je vrijeme da prikupite što je više moguće energije i pripremite se na djelovanje. Zašto ne biste napravili nešto potpuno drugačije od rutine na koju ste naviknuli? Prestanite biti tvrdoglavi jer vam tvrdoglavost u većini slučajeva ne donosi ništa dobro, već samo razočaranje i usamljenost.

Sve se trenutno odvija onako kako je za vas najbolje. Ono što trebate je ostati smireni i ne djelovati impulzivno. Razmišljajte unaprijed. Morate biti svjesni svih mogućih posljedica jedne odluke. To će vam olakšati prepoznavanje kada točno i na koji način trebate djelovati.

Proteklih 12 mjeseci ste doživjeli niz stresnih situacija, a neke od njih ste vrlo teško podnijeli. Ne dopustite da stres vlada vašim životom. Preuzmite odgovornost i razmišljajte o svom zdravlju. Oslobodite se svih ovisnosti. Nemojte se odricati svega u čemu uživate, ali se potrudite da je sve u čemu uživate dobro za vaše emocionalno, psihičko i fizičko zdravlje. Ovo je vrijeme odlično za redefiniranje prioriteta kako biste točno znali što trebate početi raditi od početka iduće godine.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ako mislite da vas neka vrsta dužnosti ograničava, možete biti sigurni u to da je u vama prisutan osjećaj krivnje. Krivnja vam govori da iz nekog razloga niste sposobni napraviti ono što se od vas traži. Onemogućava ozdravljenje, oporavak i postizanje unutarnjeg mira. Osjećaja krivnje ćete se osloboditi tek kada ga prihvatite i shvatite zašto je tu. Ova godina je naglašavala moć strpljenja. Nestrpljivost budi osjećaj krivnje. Krivnja blokira prirodni tok energije, a energija je potrebna za postizanje slobode. Svatko ima slobodu i odgovornost. To znači da možete raditi ono što želite ali, odgovorno.

Obratite pažnju na to kako dopuštate drugima da diktiraju tempo kojim ćete kročiti kroz život. Nemojte se zavaravati i misliti da će se ova situacija promijeniti sama od sebe jer neće. Morate nešto poduzeti! Tijekom ovog mjeseca ćete možda biti dio jedne misteriozne situacije. U vaš život će ući drugačiji ili čudni ljudi. Možda netko iz prošlosti. Osjećat ćete nelagodu, a nećete ni znati zašto. Sada imate priliku usvojiti otvoreni način razmišljanja i prestati osuđivati druge ljude, i situacije.

Osjećat ćete potrebu za dokazivanjem. Već ste svjesni tko ste i što ste u stanju postići. Prihvatite sebe točno ovakvima kakvi jeste i zamislite se u budućnosti kao osobu koja je uspješna i ispunjena. Koje promjene morate provesti da biste ostvarili željene ciljeve? Posvetite se tome i bez sumnje ćete uspjeti.

U sljedećoj godini možete očekivati otvorenu komunikaciju i niz pozitivnih događaja, a ovaj mjesec pokušajte odlučiti što točno želite postići i odredite jedan realan vremenski rok.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije