Numerološka prognoza za prosinac 2017.

Numerološka prognoza za prosinac 2017.

Numerološka prognoza za prosinac 2017.
  • Objavljeno: Utorak, 05.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 8

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Emocionalne vibracije u prosincu će vas učiniti preosjetljivima pa usporite, nemojte žuriti. Opustite se. Dopustite drugima da budu u središtu pozornosti. Vratite vjeru u sebe i obratite pažnju na svoj trenutni položaj. Postoji velika vjerojatnost da se trenutno nalazite na tuđem teritoriju, teritoriju koji nije predviđen za dijeljenje ili pak teritorij koji nije spreman da vas primi.

Jedan dio vaše osobnosti vas napušta i u vama se počinje razvijati nešto potpuno novo i drugačije. Ovo je vrijeme kada se trebate posvetiti sebi. Nemojte dopustiti da centar vaše pažnje budu drugi ljudi. Ovaj ciklus ne reagira dobro na silu ili agresiju. Sada je vrijeme da se pritajite i ostanete smireni. U tom procesu, sebi, svojim ciljevima i drugim ljudima dajte malo prostora za disanje.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Tijekom cijele godine ste morali ostati fokusirani na vlastite potrebe, a sada je došlo vrijeme da u svoj život vratite ravnotežu. Vrijednost onoga što vam drugi mogu pružiti je očigledna. Bit ćete okruženi ljudima koji su u nekim životnim područjima iskusniji i stabilniji od vas. Strpljenje i iskrenost će vam omogućiti uspostavljanje ravnoteže i izbjegavanje nepotrebnih sukoba.

Možda ćete trebati uložiti određen trud kako biste se prilagodili ovomjesečnom sporijem tempu, i u isto vrijeme zadržali samopoštovanje i samopouzdanje. Kada se zaista osjećate dobro po pitanju vlastite osobnosti, tada nemate potrebu za dokazivanjem drugima. Samoprihvaćanje je ono što vam omogućava da se opustite i živite trenutak po trenutak, a da pri tome ne brinete što će drugi misliti ili reći. Tijekom ove godine ste stekli samopoštovanje, a sada je vrijeme da ga podijelite s drugima.

Ući ćete u partnerstvo ili odnos u kojem ćete dobiti točno onoliko koliko ćete pružiti. Drugi će biti svjesni vaše moći, ali se neće moći opustiti u vašem okruženju ako ni vi to ne možete. Počet ćete napredovati tek kada se opustite i u potpunosti prihvatite sve članove tima.

Vaša intuicija vam govori da imate moć stvoriti nešto od velike vrijednosti. Budite strpljivi. Prvo morate izgraditi temelje, a za izgradnju temelja je potrebno vrijeme i strpljenje. Ova godina na prvo mjesto stavlja osobno zadovoljstvo. Možete biti zadovoljni svime što ste postigli, ali nemojte dopustiti da novostečeno samopouzdanje u vama probudi aroganciju. To bi vam moglo stvoriti nepotrebne probleme. Nemojte si ni predbacivati za greške koje ste napravili jer iz njih možete nešto naučiti i iz svega izaći kao mudrija osoba. Strpljenje i vjera u sebe su ključni za uspješan završetak ove godine.

Koristite vlastitu moć da biste nekog drugog učinili moćnijim. Počnite nesebično davati i zapamtite da ne možete dati ono što nemate. Nemojte se precjenjivati. Sljedeća godina obilježava kraj jedne ere i vašu prošlost donosi u sadašnjost kako biste mogli u potpunosti zacijeliti i otpustiti.

U ponoć 31. prosinca dolazi emotivna i jako kreativna godina broja 9. Dobro zapamtite sva iskustva i uvide koje ste dobili u vlastitu osobnost. Dopustite sebi da ojačate i napredujete. Budite ponosni na ono što jeste jer sada postajete osoba koja ima želju za napretkom i razvijanjem. Sve odluke koje ste donijeli su od vas napravile ovo što jeste i dovele su vas tu gdje se sada nalazite. Razmislite o njima i prihvatite ih.

Na novogodišnju noć razmislite o svim svojim bogatstvima. Vaša moć je veća. Nastavite vjerovati u sebe. Dopustite sebi da vas obuzme prekrasan osjećaj zadovoljstva koji dolazi spoznajom da ste učinili ono što je za vas najbolje, unatoč svim bolima. U prosincu je najvažnije opustiti se i prepustiti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije