Numerološka prognoza za prosinac 2017.

Numerološka prognoza za prosinac 2017.

Numerološka prognoza za prosinac 2017.
  • Objavljeno: Utorak, 05.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 6

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Sada ste u ciklusu u kojem će prevladavati vaši osjećaji. Vrijeme je da ih u potpunosti prihvatite. Vrlo vjerojatno ćete se naći u nekoj situaciji koja će u vama izazvati burne emocije. To će vas podsjetiti da se trebate posvetiti sebi.

Jedna aktivnost, situacija ili odnos će doći do kraja. To ćete teško prihvatiti i odbijat ćete shvatiti da se to stvarno događa. Sada je vrijeme da sve to ostavite iza sebe i posvetite se osobnom razvoju. Nemojte ni slučajno potiskivati osjećaje. Jedino iskrenim izražavanjem svega što mislite i osjećate ćete moći krenuti naprijed i razvijati se na način koji odaberete.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Nema smisla prihvaćati odgovornosti koje vam ne pripadaju. Nemojte dopustiti da vas nešto iz prošlosti opsjeda ako tome više nema mjesta u budućnosti. Sada je vrijeme da odbacite sve ono što vam ne treba i počnete čistiti svoj život u svakom smislu. Završite sva poglavlja koja vas zbunjuju i u kojima više ne vidite smisao. Stanite na kraj neravnoteži i borbi za moć. Tek tada ćete postati smireni i opušteni.

Ljubav nije prisutna na mjestima na kojima su prisutni krivnja i potreba za kontrolom. Oprost, osjećaj ravnoteže, tolerancija i pozitivnost su prisutni tamo gdje je prisutna sloboda. Sada imate priliku sve ovo postići i napredovati u emotivnom i psihičkom smislu. Shvatite da svaki kraj znači novi početak. Ovaj mjesec ćete puno toga završiti. Oprostit ćete se s nekim ljudima i situacijama. Možda će vam sada biti teško, ali će vam kasnije biti puno lakše.

Sljedeća godina je godina promišljanja, istraživanja, učenja, analiziranja, razmišljanja i planiranja. Ako to nije ono što ste imali na umu za sljedeću godinu, shvatite da je smisao života napredovanje u svakom pogledu. Da biste to proveli u djelo, morat ćete prihvatiti sve što vam donosi sljedeća godina.

Sljedeća godina će naglasiti sve nesavršenosti u vašem životu. Ovo je godina koja vam daje priliku da nadogradite svoje znanje i postanete mudriji i kreativniji.

Obratite pažnju na to koliko ste naučili o ljubavi, slobodi i odgovornosti. Osjetite ljubav koja vas okružuje i pustite da u vaš život uđu stvari koje priželjkujete i cijenite. Ljubav je ono što život čini posebnim i ispunjenim. Ovaj mjesec posvetite pažnju svojoj obitelji i partneru. Fokusirajte se na postizanje ravnoteže i mira.

Ovo je doba godine kada osjećaji dolaze do izražaja. Ljudi postaju blagi, opraštaju i žude za promjenama. Tijekom ovog mjeseca trebate se posvetiti isključivo sadašnjosti i uživati u trenutku koji se trenutno odvija. Ispunite ga ljubavlju i jednakosti. Pozitivne emocije širite svuda oko sebe i vrlo brzo ćete shvatiti da vam se one u jednakoj količini i jednakim intenzitetom vraćaju.

Oprostite. Otpustite prošlost i ostavite ju u prošlosti. Vaša prošlost više nije dio vas. Prihvatite ju s ljubavlju. Sve što se naučili ove godine, pozitivna ili negativna iskustva, vas čine mudrijima. To vam nitko nikada neće moći uzeti. Sljedeća godina će biti puna ljubavi i razumijevanja. Nju će obilježiti jedno veliko unutarnje putovanje i učenje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije