Numerološka prognoza za prosinac 2017.

Numerološka prognoza za prosinac 2017.

Numerološka prognoza za prosinac 2017.
  • Objavljeno: Utorak, 05.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 5

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Trgnite se! Vrijeme je da u svoj život vratite strast. Pred vama su nove mogućnosti na svim životnim poljima. Vrijeme je da uvedete promjene na poslovnom planu i poradite na financijskom statusu. Ovo je ciklus profesionalnog rasta i sada ćete moći povećati svoju moć. Ovo je razdoblje koje vam omogućava razvijanje osobne snage. Posvetite se svojim osjećajima i fokusirajte se. U procesu ste kreiranja vlastite sudbine. Sami određujete gdje ćete biti, a sada je vrijeme za ubiranje plodova cjelogodišnjeg rada.

Ono što vam sada se sad čini kao negativna situacija vrlo brzo će izgledati pozitivno, ali samo ako počnete gledati stvari iz druge perspektive. Vjerujte u sebe i svoje sposobnosti mijenjanja situacije i stvari. Prije nego što krenete planirati budućnost, posvetite se ostvarenju financijske, emocionalne i fizičke slobode. Sjetite se da svaka vaša odluka sa sobom nosi posljedice. Sve što sada napravite će utjecati na ishod niza situacija tijekom sljedeće godine. Budite mudri.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Nadolazeća godina se odnosi na obitelj i ljubav. Prije nego što donesete poslovnu odluku, morate pronaći neke vrlo kreativne načine da održite ravnotežu između novih obaveza, postojećih obaveza, obitelji i ljubavi. Jednom kada nešto odlučite, nemojte više razmišljati i osvrtati se unazad. Samo djelujte i krećite se naprijed. Na različitim područjima života možete očekivati različita poboljšanja, ali samo ako ćete djelovati. Vrlo je lako moguće da će imovina imati puno veću vrijednost nego što ste mislili da ima.

Pripazite se varljivih igara koje ljudi igraju. Postoji velika vjerojatnost da ćete ovaj mjesec upoznati ljude koji će pokušati igrati igrice. Vrlo je važno da znate s kime surađujete. Svaki savjet saslušajte, ali uzmite ga u obzir samo onda kada znate da dolazi od osobe u koju imate povjerenja.

Prosinac vam nudi priliku za poboljšanje odnosa s drugim ljudima, vraćanje unutarnjeg mira i uspostavljanje ravnoteže. Budite praktični i realni. Razmislite prije nego što nešto kažete, nemojte brzati. Sloboda pripada svakome, ali to ne znači da imate pravo povrijediti osjećaje drugih ljudi.

Pred vama je šestogodišnji ciklus ljubavi, odgovornosti i kreativnosti. Imajte to na umu dok ćete birati između svih opcija koje će vam se ukazati tijekom prosinca. Ako ste krenuli prema putu koji je sumnjive prirode, vratite se i nemojte ići dalje. Morate razlučiti što je za vas dobro, a što ne. Ne dopustite drugim ljudima da utječu na vaše odluke. Ostanite dosljedni sebi i vodite se intuicijom. Ako vam ona kaže da nešto nije kako treba, onda je možda dobro i da ju poslušate.

Susrest ćete se s novim oblicima odgovornosti i one će vas početi uzbuđivati na emocionalnoj razini. Donosite odluke koje će vam dati osobno zadovoljstvo i životnu ravnotežu. Uživajte u prosincu i opustite se. Razmišljajte o svim iskustvima koja ste prikupili posljednjih 12 mjeseci. Cijenite svoju slobodu. Pronađite vremena i posvetite se svakoj osobi do koje vam je stalo. To će vam pomoći razviti kreativnost i unutarnji mir.

Najuzbudljivije što možete očekivati tijekom sljedećih 6 godina je to da ćete postajati osoba kakvom se trudite postati posljednjih godina. Sljedeća godina će biti nezaboravna, u to ne sumnjajte. Sada se posvetite sebi i pronađite način za opuštanje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije