Numerološka prognoza za prosinac 2017.

Numerološka prognoza za prosinac 2017.

Numerološka prognoza za prosinac 2017.
  • Objavljeno: Utorak, 05.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 7

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Ovo je ciklus novih početaka, promjena, razvijanja svijesti i ambicija. U nekim situacijama ćete se osjećati sebično. Ne brinite previše o tome i ostanite fokusirani na sebe. To je potpuno prirodno i definitivno nije sebično. Razvijanjem sebe ćete doći u fazu kada ćete moći pomoći ljudima oko sebe da se i oni razviju. Vaša želja da idete naprijed je ono što u vama može probuditi anksioznost, nestrpljivost, agresivnost ili egoističnost. Ako osjetite takve emocije, usporite. Posvetite se njihovom rješavanju i potom opet krenite naprijed.

Pripazite kako se ponašate prema drugima, naročito onima od kojih očekujete suradnju ili podršku. Nemojte se opterećivati mjesecima koji dolaze. Prosinac vam nudi savršenu priliku da svoj plan počnete provoditi u djelo. Ne zaboravite se posvetiti i svojim emocijama. Sada je vrlo važno ostvariti unutarnji mir i opskrbiti se energijom.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Napravite konstruktivnu promjenu ili barem isplanirajte jednu takvu promjenu u skorijoj budućnosti. Nemojte razmišljati o svojim slabim točkama. Prihvatite ih i radite na napretku. Prepoznajte ovisnosti koje vas još uvijek koče na putu naprijed. Ovaj ciklus poziva na neovisnost. Ali, kako možete biti neovisni ako vaša sreća ovisi o vanjskim čimbenicima?

Razmislite o svojim ovisnostima i opsesijama. Stvari ili osobe za koje mislite da bez njih nećete preživjeti su zapravo ono što vas drži na mjestu. Pronađite način da se više osamostalite. U isto vrijeme ne zaboravite da živimo u svijetu u kojem timski rad i partnerstvo uvijek pobjeđuje. Puno veća postignuća se ostvaruju u timu.

Gledajte naprijed i obratite pažnju na potencijal koji imate, i sve ono što možete ostvariti. Izražavajte svoju individualnost, originalnost, kreativnost i budite samopouzdani. Gledajte naprijed i prestanite razmišljati o prošlosti.

Ostanite svoji i idite naprijed vlastitim ritmom. Biti svoj ne znači biti nerealno drugačiji niti forsirati to da budete drugačiji. Međutim, to znači da trebate prepoznati tko ste i cijeniti samoga sebe. Nemojte glumiti i nemojte umanjivati vrijednost svojih talenata i vještina. Biti svoj znači upravo to – biti svoj. Prepoznajte ljepotu svoje jedinstvenosti.

Budite strpljivi. Baš kao što ne možete prijeći most prije nego što do njega dođete, tako ne možete započeti novi ciklus prije nego što završite stari. Previše truda u krivo vrijeme može stvoriti osjećaj usamljenosti. Opustite se i nemojte baš sve pokušavati isplanirati. Nastavite biti samopouzdani i obratite pažnju na sve što ste naučili proteklih 12 mjeseci. Sljedeća godina vam donosi transformaciju, uspjeh i zadovoljstvo.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije