Numerološka prognoza za prosinac 2017.

Numerološka prognoza za prosinac 2017.

Numerološka prognoza za prosinac 2017.
  • Objavljeno: Utorak, 05.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 9

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Prosinac ističe komunikaciju, uvažavanje, prijateljstvo i kreativnost. Svoje riječi pažljivo birajte jer one mogu odrediti kvalitetu vašeg života. Budite iskreni i realni. Nemojte pokušavati zadržati lažnu reputaciju jer će drugi to vrlo brzo prepoznati.

Ova godina je bila jako emotivna. Suočili ste se s nizom situacija, a svaka od njih je bila različita. Nalazite se na kraju razdoblja od 9 godina i završavate jedan životni ciklus. Sve greške iz prošlosti su vas učinile mudrijima i iskusnijima. Nemojte ih ponavljati. Ono što se događalo posljednjih 12 mjeseci pomoglo vam je da se odmaknete od situacija, stavova i vjerovanja koji su vas kočili i usporavali. Ova godina vam je pomogla rasti i shvatiti da u vama postoji potencijal koji tek trebate otkriti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ako vam je ova godina bila previše uzbudljiva ili još uvijek ne možete prepoznati da se bliži kraj jednog životnog ciklusa, to znači da još uvijek trebate puno učiti i da imate problema s prihvaćanjem realnosti.

Na ovaj svijet ste došli s nekom svrhom. Vaša jedinstvenost je ono što doprinosi ovom svijetu. Ako uporno odbijate trenutnu situaciju ili inzistirate na kretanju putem koji nije dobar za vas, nikada nećete ni otkriti koja je vaša svrha na ovome svijetu ni koji je vaš životni smisao. Nećete moći cijeniti ljude koji su vas vjerno pratili sve ove godine, čak i u situacijama u kojima ste bili sve samo ne ugodno društvo.

U mjesecu koji naglašava komunikaciju, u vama će se buditi osjećaj krivnje i prisjećat ćete se nekih pogrešaka iz prošlosti. Shvatit ćete da su se stare rane opet otvorile bez posebnog razloga. Ovo ćete riješiti prihvaćanjem svojih osjećaja i shvatit ćete da zapravo još uvijek niste zacijelili u potpunosti, ali to ne znači da nećete.

Agresivnost vam neće donijeti ništa dobro. Prestanite sudjelovati u besmislenim bitkama. Vama treba vremena i prostora da biste prošlost u potpunosti ostavili iza sebe. To neće biti lako, a nekim ljudima je potreban čitav život da potpuno prihvate prošlost i da je se oslobode.

Za sada se fokusirajte na ono u čemu uživate. Budite dobri prema sebi. Budite prijateljski nastrojeni prema drugima. Prihvatite svoju trenutnu situaciju. Fokusirajte se na prijateljstva, pozitivnu stranu života, optimizam, kreativnost, ljepotu i smijeh. Opustite se, družite i uživajte u sitnicama. Budite svoji i drugima dopustite da s vama budu slobodni.

Sjeme koje ste posijali sada počinje davati rezultate. Budite optimistični. Nastavite biti kreativni. Mašta nema granica osim ako ju sami ne sputavate. Vaša mašta se sada bori i želi da ju oslobodite, baš kao i vaši osjećaji. Otpustite sve što je u vama i izrodit će se neke nove ideje.

Opustite se i uživajte u zadnjem poglavlju putovanja od 9 godina jer uskoro ulazite u jedan novi životni ciklus. Uđite u njega dostojanstveno, puni samopouzdanja i s ljudima koje volite. Proširite svoje horizonte i u novi ciklus uđite neovisni. Neka to bude novi početak. Početak koji ćete sami kreirati.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije