Numerološka prognoza za siječanj

Numerološka prognoza za siječanj

Numerološka prognoza za siječanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 11.01.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 7

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2016. godine (2+1+6=9). U ovom slučaju, to je 8 + 9 = 17. Broj 17 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+7=8. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 8.

Siječanj naglašava materijalnu imovinu, financije, status i karijeru. Sada ćete doživjeti gubitak entuzijazma za ostvarenje određenih ciljeva. Vibracije ovog mjeseca će vam pokazati da određene okolnosti služe svojoj svrsi, koliko god se vama činile besmislenima.

Siječanj nije vrijeme za donošenje impulzivnih odluka ni za nagle poteze. Okruženi ste nizom problema koje trebate riješiti. Sada je sasvim dovoljno da budete svjesni tih problema, a vrijeme za njihovo rješavanje će doći kasnije. Uskoro ćete shvatiti da godinu morate provesti planirajući, ali ne bilo kako. Vaše planiranje mora biti odrađeno do najsitnijih detalja. Sve što će se dogoditi tijekom ovog mjeseca i godine se događa kako biste se približili svom cilju i krenuli putem koji je za vas najbolji.

Vama se ne sviđa gdje se trenutno nalazite. Ako niste u stanju prepoznati druge mogućnosti i prilike, onda je najbolje da ostanete točno tu gdje jeste. Svoj položaj počnite mijenjati tek onda kada ćete znati što želite. Dajte si vremena za to. Ove godine ćete raditi na sebi i otkriti jako puno novih stvari.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Ovom mjesecu trebate pristupiti na jedan učinkovit i poslovan način. Morate biti spremni na učenje novih stvari, naročito onih koje su vezane za karijeru i financije. Obratite pažnju na događanja oko vas i situaciju u svijetu. Između novca i moći je uvijek postojala nestabilnost, a toga morate postati svjesni.

Kako sve više radnih mjesta zastarijeva, tako je i potreba za nekim strukama sve manja. Sve je manji broj ljudi koji mogu biti sigurni u svoju budućnost i u to da ih čeka sigurnost. Tijekom godine broja 7 otkrit ćete nove talente. Nemojte ih shvaćati zdravo za gotovo. Oni će vam omogućiti da postanete sretni i zadovoljni.

Kako se čovječanstvo i dalje razvija po principu slobodne volje, tako morate nastaviti djelovati sukladno tome. Slobodna volja je potrebna za postizanje sreće i osjećaja zadovoljstva. Tu ste kako biste stvarali i razvijali se. Čovjek vrlo često za svoj dar misli da je to njegovo prokletstvo. To je obično nešto što ne volite kod sebe. Kada svoj dar u potpunosti prihvatite, tek tada ćete početi istinski živjeti.

Tijekom ovog mjeseca će se od vas očekivati izlaganje novim situacijama, zbog kojih ćete postati iskusniji. Na vama je da slijedite vlastitu slobodnu volju i pronađete način koji će vam najbolje odgovarati. Za sada svoje slobodno vrijeme koristite onako kako vam odgovara i provodite što više vremena razmišljajući o nekim novim mogućnostima.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije