Numerološka prognoza za siječanj

Numerološka prognoza za siječanj

Numerološka prognoza za siječanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 11.01.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 9

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2016. godine (2+1+6=9). U ovom slučaju, to je 8 + 9 = 17. Broj 17 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+7=8. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 8.

Teško je živjeti samostalno i uspješno kada vaš život ovisi o toliko vanjskih faktora. Ovaj ciklus vas potiče da budete ono što jeste. No, tada se počinjete pitati na koji način možete biti ono što jeste kada je veliki dio vas zapeo negdje u prošlosti? Ova godina naglašava uživanje u materijalnim postignućima, a vrlo dobro znate da materijalno nije ono što donosi sreću. Ovaj ciklus vas potiče da prestanete bezglavo ići prema budućnosti i da se okrenete prema prošlosti. Tamo ćete pronaći odgovore na svoja pitanja i shvatit ćete kuda su vas dovele prijašnje odluke i potezi.

I tako ste tu, stojite potpuno sami u svijetu u kojem se morate suočiti sa svojom stvarnošću, donijeti vlastite odluke i učiniti sve što treba. Ne samo da opstanete, već i da stvoriti stvarnost koju stvarno želite. Znate da nešto mora završiti, ali se bojite ishoda.

Siječanj obilježava početak završetka. Iz svega starog se počinje razvijati nešto novo, ali uporno odbijate prihvatiti emocije iz prošlosti. Prošlost se uvijek ponavlja, a to ne želite. Svojim osjećajima morate dopustiti da se kreću slobodno prema svim smjerovima. Jedino tako ćete moći prepoznati stare emocije koje su još uvijek zarobljene unutar vas.

Zamislite kako je vaš život mogao izgledati. Obratite pažnju na to kako vaš život izgleda sada i razmislite kako vaše sadašnje odluke utječu na budućnost. Svjesni ste toga da ulazite u novu životnu fazu, ali ipak se u vama nakuplja frustracija i strah od neuspjeha.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Ako se osjećate kao da čekate krila i bojite se da ste propustili veliku priliku, morate shvatiti situaciju u kojoj se sada nalazite. Nalazite se u ciklusu koji od vas zahtijeva otpuštanje prošlosti i početak stvaranja temelja za budućnost. Još uvijek ne znate što možete očekivati od drugih ljudi, ali ni oni ne znaju što mogu očekivati od vas. Budite graciozni i strpljivi i nemojte druge okrivljavati za promjene i oduživanje nekih planova. Suočavate se s vlastitom stvarnošću i ne postoji puno toga što možete napraviti da biste to promijenili. Bez obzira na različite okolnosti s kojima ćete se sada susresti, one su sve povezane s događajima iz prošlosti i tu su zato da se oslobodite prošlosti i krenete dalje.

Naravno, život uvijek ide dalje. Moći ćete krenuti dalje tek kada s mirom otpustite prošlost. Budite odlučni i dopustite stvarima da se odvijaju svojim tokom i na prirodan način.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije