Numerološka prognoza za siječanj

Numerološka prognoza za siječanj

Numerološka prognoza za siječanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 11.01.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 4

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2016. godine (2+1+6=9). U ovom slučaju, to je 8 + 9 = 17. Broj 17 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+7=8. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 8.

Već ste počeli osjećati velike promjene. Za razliku od godine broja 3, koja je bila svijetla, brza i otvorena, godina broja 4 je puno sporija. Sve što ste radili prošlu godinu vam je omogućilo da se približite svom cilju. Ova godina će vas naučiti da se trudom i upornošću ostvaruju ciljevi. Siječanj godine broja 4 obično donosi nemir, zbunjeno i neobične osjećaje. Osjetit ćete da je vaša sloboda odabira narušena, ali nemojte ni pomišljati na agresiju ili prisilu. To vas neće nikuda dovesti. Na ovom putu ćete se susresti s odugovlačenjima, preprekama i neobičnim situacijama. Da biste se u potpunosti prilagodili svakoj situaciji, morate ostati strpljivi i obraćati pažnju na najsitnije detalje.

Mislili ste da ste spremni, ali sada počinjete polako shvaćati da je istina drugačija. Nalazite se u složenom procesu izgradnje života kakvog želite, a sada vam postaje očigledno da ćete morati preispitati svoju stvarnost i svoj život. Nemojte misliti da je sav dosadašnju trud uzaludan. Nastavite se truditi i vjerujte u sebe. Jedino tako ćete sve frustracije moći pretvoriti u temelje za budući uspjeh.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Siječanj je mjesec promjena. On vam donosi prilike koje mogu biti prikrivene. Gledajte širu sliku svega i jasnije ćete vidjeti potencijale situacija u kojima se nalazite. Djelujte polako i smireno. Obratite pozornost na detalje i obavljajte stvar po stvar. Nema potrebe za žurbom.

Ovaj mjesec donosi niz nepredvidljivih vibracija koje će vam donijeti nova iskustva. Sada biste se vrlo lako mogli naći u situacijama koje će promijeniti vaše stavove i vrlo vjerojatno proširiti vaše horizonte. Nemojte se iznenaditi ako se nađete u situaciji koja vam je potpuno nova. Od vas će se očekivati da se brzo snađete. Ako vas ustraši vaš manjak iskustva, sjetite se da je glavni cilj godine broja 4 učiniti vas iskusnijima.

Jedna promjena vrlo često dovodi do druge, a vas sada čeka njih nekoliko. U razmatranju ponuđenih opcija, vodite se činjenicama. Nemojte prihvatiti prvu priliku koja će se pojaviti. Vjerujte, vas čeka nešto bolje. Ako vam intuicija govori da je to ono što je za vas najbolje ili da vas barem može usmjeriti na put koji je za vas najbolji, onda tu opciju iskoristite. Ovo je vrijeme najbolje za iskušavanje novih stvari, pažljivo razmatranje činjenica i stalno djelovanje.

Volite svoju rutinu. U njoj se osjećate sigurno i ugodno. No, sada možete očekivati neke promjene ili ćete shvatiti da vam rutina više nije dovoljno produktivna. Nemojte živjeti u zabludi. Došlo je vrijeme kada morate otpustiti sve staro i dočekati novo. Vrlo brzo ćete se naći u novoj rutini u kojoj ćete se osjećati još bolje i koju ćete voljeti daleko više.

Sada počinjete žudjeti za slobodom. To nije sloboda od obaveza, već sloboda da sve obaveze ispunjavate tempom koji sami odredite. To će se dogoditi kada prestanete kontrolirati i počnete sudjelovati u životu.

Tijekom ovog mjeseca ostanite umjereni u svemu. Umjerenost je ono što će vam omogućiti da u svakoj situaciji ostanete objektivni. Tu ste gdje jeste usprkos svim preprekama i nedaćama. Širom otvorite oči. Ne nagađajte. Budite ljubazni prema svima. Najvažnije od svega, sve svoje ciljeve i želje čuvajte na sigurnom mjestu – u svom srcu. Možete biti sigurni da ćete ovu godinu većinu njih i ostvariti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije