Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!

Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!

Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!
  • Objavljeno: Srijeda, 04.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 5

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Srpanj donosi nagle i neočekivane promjene u različitim područjima života. Vjerojatno ćete osjetiti val pozitivne energije koja će djelovati na vašu kreativnost i izgled. Vrijeme je da se opet počnete osjećati dobro.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Primijetit ćete da se u određenim situacijama trebate drugačije izražavati. Vaša osjetljivost prema osjećajima i potrebama drugih će se sada naći pred testom. Nemojte pasti u zamku i vjerovati da je sve u redu kada zapravo nije. Što ćete više pokušavati impresionirati druge, oponašati ih ili se pokušavati ponašati u skladu s njihovim uvjerenjima, manje ćete moći cijeniti i izraziti svoju jedinstvenost. Poštujte druge, ali pri tome nemojte gubiti svoj identitet. Okolnosti u kojima se trenutno nalazite su privremene. Ako ovo nećete razumjeti, sami ćete sebi stvarati bespotrebne poteškoće.

Osjetite ljepotu koja vas okružuje i živite slobodno, ne razmišljajte o tome što će drugi misliti. Pravi prijatelji prihvaćaju jedni druge bez predrasuda, bez obzira na to koliko puta pogriješili.

Srpanj predstavlja ciklus svjetlosti, ljepote i kreativnosti. Nešto što će dogoditi ovaj mjesec će probuditi osjećaj zadovoljstva, samopouzdanja i svrhe. Srpanj pruža slobodu. Adekvatna komunikacija će u vaš život donijeti važne kontakte, ideje i inspiraciju.

Sada trebate biti vrlo pažljivi kako ne bite postali opsjednuti porocima. Unatoč nekim primamljivim porocima, sada vam je potrebna usredotočenost na pronalaženje najboljeg mogućeg puta prema slobodi.

Srpanj donosi senzualnu i seksualnu energiju koja proizvodi vrlo snažne vibracije. Ono što poželite stvoriti ovaj mjesec ćete vrlo vjerojatno i ostvariti. Što je to? Beba? Plan? Atmosfera? Remek djelo? Rješenje?

Vitashop

Najnovije

Najčitanije