Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!

Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!

Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!
  • Objavljeno: Srijeda, 04.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 9

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

U ovom ciklusu postoji nešto vrlo neobično. Nećete biti sigurni koji bi trebao biti vaš sljedeći potez. Želite nešto napraviti, ali se neprestano borite s osjećajem da nećete uspjeti i da će to biti gubitak vremena i energije.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Taj strah od nedoraslosti se aktivira glasom krivnje. Prestanite se osuđivati i vjerovati u standarde koji su zastarjeli. Usporite, prestanite djelovati i žuriti. Jednostavno budite prisutni i živite. Prihvatite da ne možete apsolutno sve predvidjeti i da, koliko god se trudili postići suprotno, neke stvari jednostavno ne možete promijeniti.

Obratite pažnju na to što su vam donijele neke odluke u prošlosti. Možda ste sada usamljeniji nego ikada. Sada je vrijeme da se posvetite sebi i da si date dovoljno vremena i prostora za napredak. Očekuje vas vrijeme razmišljanja, osjećanja i zacjeljivanja. Morate znati što želite, a to ćete znati tek nakon što saznate što točno osjećate.

Ne znate točno kojim smjerom ići i zbog toga će srpanj za vas biti zbunjujući. Sve će vam se činiti kontradiktornim. Svoje opcije ćete puno bolje razumjeti ako se vratite u prošlost i razmislite koji potezi iz prošlosti su vas doveli tu gdje jeste. Tek tada ćete biti u stanju donijeti pravu odluku.

Moguće je da ćete se vratiti u prošlost. Počet ćete kritizirati i okrivljavati druge za stanje u kojemu se trenutno nalazite. U vama će se početi buditi strah. Nemojte mu dopustiti da vas potpuno obuzme jer ćete zbog toga imati problema da postanete najbolja verzija sebe. Trebate shvatiti povezanost između pogrešaka koje su napravili ljudi koji vas okružuju i pogrešaka koje ste sami napravili.

Prošlost zadržava neke tajne koje će sada početi izlaziti na vidjelo. Morat ćete se s njima suočiti. Morate početi rješavati probleme koje ste davno trebali riješiti. U suprotnome će vas život prisiliti da ih riješite onda kada ćete se najmanje nadati. Poradite na osjećaju krivnje. Neke probleme ste skrivali. Sada ćete ih početi rješavati ili ćete shvatiti kako nema potrebe da ih skrivate. Ako ih odlučite prestati skrivati, svakako se potrudite da otkrivanjem istine nikome ne naudite. Također, pripremite se na to da će i vama možda netko otkriti svoju tajnu.

Srpanj je mjesec u kojemu inteligencija dolazi do izražaja. Sada je pravo vrijeme za učenje, analiziranje i istraživanje. Postavljajte pitanja, proučite svaku situaciju i iz svake situacije nešto naučite. Ovo je vrijeme kada trebate raditi na sebi, učiti i istovremeno biti potpuno slobodni.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije