Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!

Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!

Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!
  • Objavljeno: Srijeda, 04.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 3

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Jaka i brza energija srpnja vas primorava da promijenite naviku ili situaciju zbog koje uvijek gubite fokus baš u trenutku kada ste blizu ostvarenja uspjeha. Bez uvođenja značajnijih promjena, vašim životom će početi dominirati netko drugi, a svoje ciljeve nikako nećete uspjeti ostvariti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Vjerojatno već postajete nezadovoljni jer ste konstantno u pozadini zbivanja. Morat ćete izraziti svoje osjećaje. Budite svjesni toga da strah od uspjeha zapravo može uzrokovati okrivljavanje drugih za vlastiti neuspjeh.

Ako želite steći nove prijatelje ili tražite podršku okoline, pomoći će vam prijateljski pristup. Duže vrijeme se u vama nakupljala zbunjenost i ljutnja. To morate prihvatiti i osloboditi se tih osjećaja. Također, ako vas muči osjećaj krivnje, pronađite način da ga se riješite.

Ovaj mjesec ćete osjetiti promjene u vlastitom egu. Ego je ono čime mjerite svoju vrijednost, odnosno svoju čovječnost. Ego predstavlja ono što jeste. Kod nekih ljudi je ego nedovoljno izražen i uzrokuje osjećaje submisivnosti i inferiornosti. Kod drugih je previše izražen i uzrokuje stvaranje osjećaja superiornosti i potrebu za kontrolom. Morate težiti ravnoteži.

Kada je vaš ego uravnotežen, počet ćete se osjećati mirno, samopouzdano, entuzijastično i voljeno. Znat ćete tko ste i kako želite živjeti svoj život. Bit ćete u miru sa samim sobom i s drugima. Ključno je da ne zanemarite svoj ego, već da mu dopustite da se razvija. Ne možete početi bezuvjetno voljeti sebe ako ćete se fokusirati samo na neke dijelove svoje osobnosti.

Vrijeme je da se fokusirate na dugoročne ciljeve i na ono što je potrebno da ih ostvarite. Počnite ozbiljno doživljavati sebe i svoje snove. Zapamtite da ćete trebati mijenjati ciljeve sukladno promjenama koje doživljavate. Fokusirajte se na moć koju imate kako biste promijenili čitav svoj život. Upravo to je potrebno da biste mogli krenuti naprijed.

To nećete moći postići ako ćete se fokusirati samo na pojedine dijelove života. Njegujte svoj poseban stil, originalnost i individualnost. Na taj način ćete dopustiti svom društvenom životu da se razvija, a talentima da dođu do izražaja.

Ne dopustite drugima da vas zaustave. Nemojte zanemarivati svoje želje i potrebe. Počnite cijeniti ono što imate i počnite to pokazivati drugima. Dopustite drugima da budu ono što jesu. Nemojte se previše brinuti oko reakcije i ponašanja drugih. Samo radite ono što želite.

Možda ćete imati priliku iskoristiti promjene koje će se događati u životu nekoga iz vašeg okruženja. Nemojte se iznenaditi ako ćete se osjećati usamljenijima nego što jeste ili ako se od vas očekuje više nego što ste mislili da možete. Morat ćete sami donijeti odluku kojim putem krenuti. To će vam omogućiti osjećaj neovisnosti i samopouzdanja.

Kada radite nešto što volite, osjetit ćete prekrasnu kombinaciju elektriciteta i magnetizma. Ovo je ciklus novih početaka i sada možete napraviti nešto što će uvelike odrediti smjer kretanja.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije