Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!

Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!

Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!
  • Objavljeno: Srijeda, 04.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 4

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Nema smisla svu svoju energiju trošiti na nešto što se ne može promijeniti ili što zahtijeva više vremena za promjenu. Mora postojati lakši način da dobijete slobodu i stabilnost koju tražite, a srpanj vam daje priliku da usporite i stvorite realan pristup u postupku ostvarenja svojih ciljeva.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ako ćete stvari shvaćati previše ozbiljno i ne poradite na smanjenju razine stresa, život će pronaći način da vas uspori dok se ne naučite opustiti. Ovaj mjesec je u vašem životu prisutna usporena energija i, svidjelo se to vama ili ne, ona je puno jača od vas. Nemojte joj se pokušavati opirati jer ćete biti uzrujani. Usporite, opustite se, dišite, probudite maštu i kreativnost.

Ove godine ste trebali biti praktični. Trebali ste zadržavati sve svoje emocije u sebi. Morali ste biti jaki. No, sada vaši osjećaji polako počinju izlaziti na površinu. To su osjećaji koje ste godinama zadržavali. To su stare uspomene koje su ujedno i gorke. Kakvi god osjećaji bili u pitanju, prihvatite ih. Zacjeljivanje ne možete ubrzati.

Čvrsta veza, partnerstvo, suradništvo, strpljenje, intuicija i povjerenje će biti u prvom planu. Prestanite se forsirati i prestanite dopuštati drugima da vas forsiraju. Odmaknite se od svega što vas previše uzbuđuje. Morate se naučiti nositi sa stresnim situacijama ili ih u potpunosti izbjegavati.

U ovom razdoblju trebate imati osjećaj za vrijeme i pronaći osobe koje će biti dio vašeg tima. Već imate svoj tim, ali mu nedostaju povjerenje i povezanost. Svoje odgovore ćete pronaći vizualizirajući rješenja, osjećajući ih i povezujući se s drugima. Do kraja srpnja ćete shvatiti koliko je zapravo ovaj mjesec za vas bio značajan.

Prošlost nije nešto što trebate odbaciti. Prošlost je uvijek prisutna jer je iz nje proizašla sadašnjost. Kada biste ignorirali prošlost, to bi bilo kao da ignorirate svoje postojanje. Prošlost nije nešto što možete ostaviti iza sebe. To je nešto što trebate uvijek nositi sa sobom, ali ne kao teret, već kao iskustvo.

Bez obzira na to kakva su bila vaša iskustva ili kakva će biti, trebate ih prihvatiti točno takvima kakva jesu. Kada naučite u potpunosti prihvatiti emocije koje vas obuzimaju, neiskustvo će se pretvoriti u razumijevanje i shvatit ćete da imate razloga biti ponosni na ono što jeste, ono što ste bili i ono što postajete.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije