Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!

Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!

Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!
  • Objavljeno: Srijeda, 04.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 7

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Ovaj mjesec vas očekuju velike promjene, zbog čega je jako važno da se dobro organizirate. Na taj način ćete moći iskoristiti svaku priliku koja će vam se pružiti. Znate da se do cilja ne dolazi preko noći. Ako ste voljni fokusirati se, dati si dovoljno vremena i djelovati, nećete imati previše problema.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Prvo morate znati što želite promijeniti i zašto. Sigurno ćete htjeti situacije koje će vam biti prihvatljivije i predstavljati više užitka. Morate otkriti na koji način ćete to postići. Morate svoj ponos ostaviti sa strane i prihvatiti situaciju u kojoj se nalazite. Dopustite sebi određene pogreške kako biste mogli naučiti što možete, a što ne. Svoj ponos ostavite sa strane i prilagođavajte se situaciji.

U ovoj situaciji ćete provesti dosta vremena, bez obzira na to kako se osjećali. Sada ste se našli vrlo blizu zida i promjena smjera nije opcija, već nužnost. Dakle, morat ćete otpustiti sve strahove, prestati se odupirati stvarnosti i provesti promjene koje morate.

Ne možete krenuti naprijed dok god se grčevito držite za situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Navike i rutine, kojih se trenutno držite, su upravo ono što trebate otpustiti. Izađite iz rutine i prepustite se životu. Tada ćete shvatiti kako je to biti potpuno slobodan. Radite stvari na drugačiji način ili radite drugačije stvari.

Ključ promjene je ravnoteža i potpuna prisutnost u sadašnjosti. Promjena zahtijeva emocionalnu, intelektualnu i fizičku prisutnost. Budite oprezni i praktični dok uvodite promjene jer ćete ih jedino na taj način moći uvesti kako treba.

Stvarnost je neistražena, a vas taj osjećaj toliko frustrira da već počinje stvarati strah. Potpuno je prihvatljivo osjećati strah. Što ćete više prihvaćati svoje osjećaje, to ćete biti sposobniji razumjeti razloge zbog kojih se osjećate tako kako se osjećate. Umjesto da nastavite živjeti u strahu, dopustite mu da vam bude putokaz.

Nastavljamo živjeti u strahu kada odbijamo prihvatiti ono što nam strah govori ili kada dopuštamo drugima da upravljaju našim emocijama. Nemojte dopustiti drugima da upravljaju vama. Budite prisutni, osjećajte i razmišljajte. Kako biste živjeli slobodno i potpuno, trebate umiriti um i biti spremni na različita iskustva.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije