Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!

Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!

Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!
  • Objavljeno: Srijeda, 04.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 6

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Srpanj naglašava organizaciju, rad, odgovornost, ograničavanje, ozdravljenje i vaš osjećaj identiteta. Osjećajniji ste, realniji i bolje shvaćate koje su vaše odgovornosti. Pojačani osjećaj odgovornosti je trenutno neizbježan, ali nema potrebe da budete previše obuzeti onime u što vjerujete.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Nemojte raditi probleme tamo gdje ih nema. Počet će se događati nešto nevjerojatno, a vama će se to možda činiti kao puka slučajnost. No, slučajnosti u životu ne postoje. Ovo je prilika da u svoj život uvedete red i jednostavnost. Sada trebate proširiti svoj društveni život, upoznati nove suradnike, steći nove kontakte i znanja.

Krug ljudi koji vas vole postaje sve širi. Sada je vrijeme za rast i liječenje starih rana. Počnite opraštati kako biste počeli mirnije živjeti. Što ćete se više odupirati prošlosti, to ćete biti pod većim stresom.

Ne možete se pretvarati da ste smireni. Realno sagledajte ono sa čime se suočavate i shvatit ćete da smirenost nije primjerena za svaku situaciju i da strast dolazi iz mržnje i ljutnje.

Budite praktični. Organizirajte se. Imate puno toga vrijednog za ponuditi. Neka drugi prepoznaju vašu ulogu u rješavanju problema i budite osoba kojoj se obraćaju kada traže rješenje jer ste dobri u rješavanju problema.

Ako se osjećate nemoćno kada želite pomoći sebi ili drugima, trebate iskoristiti priliku za transformaciju koja će poboljšati gotovo svaki aspekt vašeg života. Jedan pozitivan potez će vas automatski približiti nekom drugom pozitivnom događaju.

Budite otvoreni za nova iskustva, fleksibilni i spremni razmotriti alternativu. Prestanite paničariti, budite odlučni i pokažite volju. Jači ste nego što mislite ali biste se trebali priupitati jeste li počeli ispunjavati obaveze koje zapravo nisu vaše ili živite onako kako vam ne odgovara. Koja god da su vaša trenutna ograničenja, vrijeme je da ih zaboravite. Možda se trebate fizički udaljiti od problema ili povećati toleranciju kako biste postigli promjene koje želite postići.

Možete puno toga postići, razumjeti svoj identitet i sliku koju šaljete svijetu. Ovo je mjesec u kojem možete raditi na tome da postanete autentična osoba. Jednom kada prihvatite određene odgovornosti, ono što vas je mučilo će polako nestajati i počet ćete primjećivati kako u vaš život ulazi pozitivnost.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije