Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!

Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!

Numerološka prognoza za srpanj: čeka nas mjesec pun preokreta i izazova!
  • Objavljeno: Srijeda, 04.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 8

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Okolnosti u kojima ćete se naći tijekom srpnja će vas primorati da budete realniji, poradite na svojim interesima i emocijama. Ovo je vrijeme kada ćete tražiti ravnopravnost i odgovore na neka pitanja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Na površinu će isplivati pitanja odgovornosti i vrijednost. Osjetit ćete intenzivne emocije dok ćete se truditi postići ravnotežu između života kakvog sada živite i života kakvog želite živjeti. Osjećaj krivnje će uzrokovati povećanje razine stresa, zbog čega ćete na kraju osjećati ljutnju.

Osjećate ljutnju koja je posljedica krivnje. Ako mislite da nije pošteno fokusirati se isključivo na sebe, varate se. Kada pokušavate promijeniti fokus, osjećaj krivnje vas opet počinje obuzimati i govori vam da ste za to preslabi. Vrijeme je da počnete težiti stabilnosti, jednakosti i jasnoći.

Kada se previše fokusirate na jedan smjer, tada iz vida gubite ono što se događa u drugim smjerovima i vaša perspektiva više nije točna. Pokušajte uravnotežiti svoj život tako da svi različiti oblici odgovornosti i ljubavi mogu biti u harmoniji. Vaša primarna odgovornost je zadržati se na površini i biti prisutni. Biti u ravnoteži znači neprestano se mijenjati i dopuštati slobodan protok energije.

Prihvatite stres. Osjetite ga i prihvatite u potpunosti. To će vam omogućiti da točno znate gdje se nalazite i da tu što kraće ostanete. Jedini način za postizanje ravnoteže je prihvaćenje realnosti i određivanje prioriteti. Smanjite aktivnosti koje se ne odnose na trenutnu situaciju. Usredotočite se isključivo na ljude i ciljeve koji su vam važni. Prihvatite ono što ne možete mijenjati i usredotočite se na ono što možete.

Ovo vrijeme je vrlo kreativno i emotivno. Budite otvoreni u komunikaciji. Informirajte ostale o svemu što se događa i objasnite im što točno želite od njih. Ova godina je puna potencijala. Morate biti svjesni svega što vam ovaj mjesec nudi. Kada možete vidjeti da krivnja uništava snagu ljubavi, shvatit ćete da vas drugi ne ograničavaju. Sami sebe ograničavate jer vjerujete da morate nešto izgubiti kako biste nešto dobili.

Srpanj vam donosi ono najvažnije: ljubav, obitelj, supružnika, djecu, roditelje, braću i sestre, dom, odgovornost, zdravlje, obrazovanje i osjećaj pripadnosti.

Cijenite ono što već imate u tim područjima. Ljubav treba biti slobodna da bi živjela, inspirirala i uzbuđivala. Svoje ciljeve uvijek imajte na umu, ali napravite mjesta za sve i svakoga koga volite.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije