Horoskop Strijelac: osobine i karakteristike

Horoskop Strijelac: osobine i karakteristike

Horoskop Strijelac: osobine i karakteristike
  • Objavljeno: Subota, 05.12.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Strijelac je po prirodi entuzijastičan i veseo karakter, koji se iz radoznalosti usudi probati svašta, pa dok je mlad djeluje vrlo nepromišljeno. Njegov humor je jednostavan i direktan, pa usprkos šarmu zna zbijati neukusne šale na tuđi račun. To je jedan od svestranih zodijačkih znakova, s tendencijom započinjanja istovremeno više toga a ne dovršavajući započeto. Detalji im nisu važni.

Strijelac ljubomora i ljubav

Samostalnost Strijelca ne može podnositi dominantne, posesivne i ljubomorne partnere. Kako u ljubavi tako u poslu, pa i u prijateljstvu traže osobnu slobodu. Seksualni život im je vedrija strana života, no kako sazrijevaju tako im je važnije prijateljstvo u ljubavi. Vrlo glasno i jasno govore. Kao djeca u školi ne podnose strogoću, disciplinu i pravila. Kao roditelji Strijelci su puni podrške i razumijevanja za svoju djecu. Ohrabruju ih da razvijaju svoje interese, da putuju i da se bave sportom.

U poslu Strijelac ne voli dosadu, administraciju, preozbiljno ili loše okruženje. Plaća sama po sebi nije presudna iako vole ugodno živjeti. Odijevaju se sportski ili vole sportsku eleganciju, robu određene marke. Nisu pretjerano ambiciozni u poslu, ali vole status. Važno im je da njihovi suradnici budu zadovoljni. Treba im uvijek intelektualni izazov, obrazovani i pametni prijatelji. Vole sport i natjecanje. Mladoliki su po izgledu. Duh im je gotovo neuništiv. Rado se druže s mlađima od sebe. S vremenom postaju pravi filozofi. Kao umirovljenici rado putuju, uče strane jezike i druže se sa zanimljivim ljudima.

Strijelac karakteristike

Vole promjene i rado ih sami isprovociraju. Uživaju u dobroj i raznolikoj hrani, a ako ne kontroliraju apetit tada se to vidi u bokovima, preponama. Moraju se puno kretati, ali čuvati ozljeda koljena i lakata.

Ljubičasta i tamnoplava boje su Strijelca. Vladajući planet Jupiter štiti ih u trenucima neopreznosti. Australija je zemlja kojom će se oduševiti, a omiljeni gradovi: Toronto, Budimpešta, Köln, Stuttgart. Ovaj vatreni znak voli breze, hrastove i kestenje, borovnicu, karanfile. Negativne asocijacije su: slijepi optimizam, neodgovornost, površnost, netaktičnost, nervoza.

Vladavina Strijelca: 21.11. – 21.12.

Piše: Anđelka Subašić

Vezani sadržaj:

Najnovije

Najčitanije