Što horoskopski znakovi traže u ljubavi?

Što horoskopski znakovi traže u ljubavi?

Što horoskopski znakovi traže u ljubavi?
  • Objavljeno: Četvrtak, 10.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Tijekom 2016. godine će svi znakovi Zodijaka proći kroz niz različitih transformacija u svim životnim aspektima, naročito kada je u pitanju ljubav. Svaki znak Zodijaka ljubavi pristupa na drugačiji način.

Ovan

Ovan je neovisan i točno zna što želi od života. Ipak, vrlo često djeluje pregrubo, bezobzirno i bezobrazno, makar mu je to vrlo rijetko cilj. Ovnovima treba netko tko će smiriti njihovu vatrenu osobnost – osoba koja komunicira jasno, otvorena je i društvena. Ovnovi uvijek idu za svojim ciljem i žele osobu koja je ambiciozna i radi na ostvarenju svojih ciljeva.

Saznajte kako zavesti Ovna!

Bik

Bik je ponekad jako tvrdoglav, ali ispod grube i bezobzirne vanjštine se krije osjetljiva i brižna duša. Želite nekoga tko se ne boji teškog rada, tko može kroz život prolaziti potpuno samostalno i neovisno. Volite razmaziti ljude do kojih vam je stalo, ali isto to očekujete zauzvrat. Niste baš najbolji s riječima, ali svoju ljubav i privrženost bez poteškoća pokazujete djelima.

Saznajte kako zavesti Bika!

Blizanci

Blizanci nikada ne znaju što žele, naročito kada je u pitanju ljubav. U jednom trenutku želite ozbiljnu vezu, a već u drugom se želite zabavljati i istraživati druge opcije. Možete se predomisliti u sekundi, što frustrira ljude oko vas, ali i vas same. Kada je riječ o ljubavi, želite osobu koja je otvorena, komunikativna i zabavna. Nekoga tko je pun života i tko vas neće usporavati.

Saznajte kako zavesti Blizance!

Rak

Rak je složena i osjetljiva duša puna ljubavi. Raka je vrlo lako shvatiti pogrešno. Kada se Rak zaljubi, to je jako intenzivno. Intenzivnije od bilo kojeg drugog znaka. Rak svoje srce nosi na dlanu i jako lako ga je povrijediti. Žele nekoga tko ljubav doživljava jednako ozbiljno kao i oni, nekoga tko ne igra nikakve igrice. Raku je potrebna sigurnost i udobnost. Predstavnici ovog znaka imaju predivnu dušu i potreban im je netko jednako poseban.

Saznajte kako zavesti Raka!

Lav

Lavovi obožavaju biti u centru pažnje. Kada je u pitanju ljubav, vole ozbiljne veze, ali će uvijek voljeti bezazleni flert i zavođenje drugih ljudi. Imaju puno toga za ponuditi, karizmatični su, zabavni i šarmantni. Njima je potreban netko tko će se nositi s njihovom potrebom da budu najglasniji i u centru pažnju, netko tko ih u potpunosti prihvaća takvima kakvi jesu.

Saznajte kako zavesti Lava!

Djevica

Djevica vrlo često previše razmišlja o svakoj situaciji u kojoj se nađe. Ima dobru dušu i zaljubljuje se u osobu koja je razumna. Ne daje srce bilo kome, već nekome tko je pametan, jak i šarmantan. Djevica je jako izbirljiva i to s vrlo dobrim razlogom. Neće ulaziti u odnos s bilo kime, već s nekime tko je poseban.

Saznajte kako zavesti Djevicu!

Vaga

Vaga žudi za stabilnošću i ravnotežom. Ne želi uzrokovati dramu. Vaga želi osobu koja se ne boji biti ono što jest, koja ide po ono što želi i koja ne uzrokuje dramu i scene. Ne želi igrati igrice, ona traži ono pravo. Po prirodi veliki mirotvorac i traži nekoga tko u njen život neće unositi turbulenciju.

Saznajte kako zavesti Vagu?

Škorpion

Škorpion je misteriozan i ima puno različitih emocija, ali ih vrlo rijetko pokazuje. Neovisan je i odličan zavodnik. Potreban mu je partner koji ga doživljava ozbiljno, ulijeva sigurnost i dopušta mu da iznosi svoje stavove bez prekidanja. Škorpion traži osoba koja razumije svaku njegovu emociju i ne okrivljuje ga zbog tih emocija.

Saznajte kako zavesti Škorpiona!

Strijelac

Strijelac je nemiran i ide iz veze u vezu. Ima veliko srce i stalo mu je do drugih ljudi, ali je istovremeno i zaigran. Potreban mu je netko tko će mu se potpuno emocionalno otvoriti, ali i istovremeno hraniti njegov avanturistički duh.

Saznajte kako zavesti Strijelca!

Jarac

Vjeran je i predivna osoba, ali se ponekad previše trudi. Njemu je potreban netko tko će ga odvući od svakodnevne rutine i pokazati mu kako se zabaviti. Jarac je vrlo često zatvoren i previše ozbiljan pa mu je potrebna osoba s dobrim smislom za humor, netko tko je slobodan. Uživa u ozbiljnim vezama i ne voli igrati igrice.

Saznajte kako zavesti Jarca!

Vodenjak

Ovaj znak žudi za intelektom i misterioznošću. Želi nekoga tko je potpuno drugačiji od drugih, malo kompliciran i spontan. Nekoga tko će ga držati na rubu i priuštiti nešto neočekivano svaki put kada pomisli da je baš sve shvatio. Iako je emocionalno distanciran, Vodenjak žudi za vezom koja je duboka, strastvena i puna intelektualnih razgovora. Izbirljiv je ali kada se zaljubi, zaljubi se jako.

Saznajte kako zavesti Vodenjaka!

Ribe

Ribe su osjetljive, maštovite i nose srce na dlanu. Lako ih je povrijediti i skrivaju osjećaje sve dok se ne osjećaju ugodno i opušteno. Nepredvidljive su, zabavne i zaigrane. Žele nekoga tko može umiriti njihovu turbulentnu narav.

Saznajte kako zavesti Ribe!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije