Tjedni horoskop od 7. do 14. 3. 2016.

Tjedni horoskop od 7. do 14. 3. 2016.

Tjedni horoskop od 7. do 14. 3. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 07.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Pomrčina Sunca u Ribama - a gdje ste vi?

Eklipsa, pomrčina Sunca, Ribe, 12. polje. Kraj. Svaki put kada ste sanjarili, svaki put kada ste puhnuli u svijećice na torti, zažmirili i poželjeli ili samo tiho u sebi molili, prizivali ili maštali, bili ste u Ribama, bili ste u 12. polju. Nema tamo ničega što straši, tamo živi Nada, Želja, Čežnja i San.

Trenutno na nebu imamo klaster planeta, luminata i raznih astroloških tijela i točaka u Ribama, u utorak mlad Mjesec i pomrčinu Sunca i jednu veliku Želju, Cilj, Plan, Fantaziju, Nadu, Čežnju i San u Ribama.

Mlad Mjesec je vrijeme novih početaka, on je najbolje vrijeme da sjednemo, promislimo o stvarima u svom životu i postavimo neke čvrste, ostvarive ciljeve. A pomrčina Sunca, potaknuta dijelom bliskom opozicijom s Jupiterom, daje nam priliku da shvatimo što nam je stvorilo probleme u životu u posljednjih nekoliko mjeseci i napravimo neke korekcije. Vidite, ništa fatalno. Praktično i upotrebljivo, a Saturn će se pobrinuti za sumnju i provjeru je li održivo.

Ova pomrčina posebno vrijedi za vas koji ste rođeni od 1963. do 1967, budući da se ovaj astrološki događaj petlja s vašom pozicijom Urana i Plutona ili ako ste rođeni 1984-1986, to je klinč za vaš natalni Uran. A ako ste rođeni 2001-2003... dobro, život je dovoljno težak svakom tinejdžeru pa nećemo raditi paniku oko toga što ova eklipsa radi s vašim Plutonom. Budite uvjereni da će sve biti u redu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Procvat ljubavnog života

Ostatak tjedna? Mars je na prvih nekoliko stupnjeva Strijelca. Svi su nemirni. Pokušajte ne pljusnuti u lice svoje mišljenje šefu u lošem trenutku, u redu?

Dio rješenja za vaše probleme može biti pronalaženje nekoga u čije ruke možete pasti i malo jecati. Sretan dan? Venera ulazi u znak svoje egzaltacije (Ribe) u subotu! Ovo je romantični impuls i vjerojatno je da će biti povišen u nekom trenutku do početka travnja. Preporučuje se izlaziti i biti društven ovaj vikend, želite li poboljšati ljubavni život, naći nekoga ili samo otresti prašinu sa svoje vještine šarmiranja. Konačno, sudbina će biti na strani vašeg ljubavnog života oko vikenda 26. i 27. ožujka. Uskrs za mnoge od nas.

Do tada, bavite se ovom eklipsom, bavite se sobom. Gdje ste vi? Što ste napravili u ovom životu i do sada za sebe?

Snovi koji se ostvaruju

Ribe su uvijek pitanje vjere. Ne nužno religije, oltara, rituala nego vjere, ali Saturn unosi sumnju, Jupiter bi želio dokaze i nije mu po volji ako samo olako vičete I wish, I wish, on je sklon sitničarenju i pita vjerujete li u sebe. Vjerujete li da ne postoji nemoguće? Da vaš pažljiv rad i trud mogu donijeti ostvarenje snova? Ribe jesu „Dream come true!“.

Vjerujete li da neke tajne sile ipak vladaju ovim našim postojanjem i imaju plan koji je najčešće bolji od onoga koji smo smislili sami. I vjerujete li da ako se pustite, kao kada plutate na morskoj površini, da vas plima i oseka života mogu dovesti na tako točno i savršeno mjesto i da se možda ovaj put od vas traži samo da „ne talasate“? Sve ovo riblje pali, ako ispunite zahtjeve analitičnog Jupitera i sumnjičavog masona Saturna.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe

Ako ste voljni ovaj put otpustiti, ako ste voljni ovaj put započeti svoj proces ozdravljenja, uspjet ćete. Povratiti sebi sebe. Otići tamo gdje je nastala povreda (jer baš Ribe dopuštaju da vrijeme i prostor nemaju granica), vratiti se u prošlost, ući u situaciju ili stati pred osobu ili situaciju i reći: Ostavljam ovu bol, prihvaćam iskustvo, vraćam sebe sebi.

Bol vas veže za osobe i situacije tako da dio energije gubite u bolnim sjećanjima koja se uvijek iznova vraćaju, oduzima vam snagu i slabi vas. Napravite moćnu rezoluciju, jer biblijski rečeno „Ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe“ ustvari znači da ako se ne volite, ne volite ni druge, način na koji sebi pokazujete ljubav, bit će način ili nenačin kako je pokazujete drugima.

Sretno!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije