Što oblik usana govori o vama?

Što oblik usana govori o vama?

Što oblik usana govori o vama?
  • Objavljeno: Subota, 27.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Naša lica otkrivaju mnogo toga o našoj osobnosti. Osim što prvo na nama primjećuju lice, iz njega je lako iščitati raspoloženje i emocije. Fokusiramo li se na određeni dio lica, na primjer usne, možemo također otkriti i karakterne osobine. Prepoznajte vlastiti oblik usana i provjerite istinitost ovog fenomena.

Usne lutkice

Okruglaste i slatke usne, baš kakve imaju lutke, obično su manje u odnosu na ostatak lica. Osobe s takvim usnama su zavodljive, vesele i pršte pozitivnom energijom. Poznata lica koja posjeduju takve usnice u Drew Barrymore i Kelly iz popularne serije Beverly Hills.

Pune usne

Mesnate i pune usne krase lice osobe od povjerenja koje, također, odišu nevjerojatnim seksipilom. Imate li pune i senzualne usne poput Angeline Jolie ili Megan Fox, prava ste sretnica.

Provjerite što ispucane usne govore o vašem zdravlju!

Široke usne

Žene sa širokim usnama su uravnotežene. Uspješnost i perfekcionizam su njihove glavne vrline, kao i sposobnost njegovanja i sklapanja vrijednih prijateljstava. Najpoznatije takve usne i široki osmijeh krase lice holivudske dive Julie Roberts.

Kupid usne

To su usnice sa izraženom srcolikom gornjom usnom. Takve usne su na licima romantičnih, glamuroznih i kreativnih osoba. Poznate osobe koje imaju kupidove usnice su Rihanna i Taylor Swift.

Tanke usne

Osoba koja ima tanke usnice je praktična i brižna. Jedina mana je što ju je lako uplašiti. Tanke usnice ima i Gwyneth Paltrow.

Obješene usne

Kada se uglovi usnica spuštaju prema dolje, znači da je osoba suosjećajna i povučena. Takve usne ima engleski model i glumica Cara Delevingne.

Male usne

Manje usnice znače da samostalno pronalazite sreću. Neovisni ste i lako napredujete. Male usne ima vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton.

Ispupčena donja usna

Deblja i ispupčena donja usna znači da je riječ o osobi koja voli biti u središtu pozornosti. Takvoj osobi je cijeli život zabava, a s time bi se složilo i američki model ChrissyTeigen.

Blagi luk gornje usne

Žene s nedefiniranim rubom gornje usne su vrlo odgovorne iako ponekad ne pokazuju previše emocija. Takva je i Jessica Biel.

Najnovije

Najčitanije