Ove činjenice muškarci kriju kao zmija noge!

Ove činjenice muškarci kriju kao zmija noge!

Ove činjenice muškarci kriju kao zmija noge!
  • Objavljeno: Četvrtak, 14.06.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Postoji mnogo stvari o muškarcima koje nam uobičajene statistike ne pokazuju. No, jeste li znali da muškarci tijekom života potroše oko godinu dana gledajući žene? Ili da lažu dvostruko češće nego žene?

U nastavku otkrivamo činjenicu koje su muškarci do sada vješto skrivali!

Muškarci često sanjaju katastrofe

Smrt, zdravstveni problemi i osobne prijetnje zajednička su tema naših noćnih mora. No, znanstvenici sa Sveučilišta u Montrealu su proveli istraživanje na više od 10.000 snova i utvrdili da postoje neke razlike između noćnih mora muškaraca i žena!

Muškarci u noćnim morama vide poplave, potrese i ratove, sve popraćeno s osjećajem užasa. Dok muškarci više sanjaju prirodne i opće katastrofe, žene češće sanjaju neku vrstu interpersonalnih sukoba.

Muškarci se „klanjaju“ da bi pokupili predmet s poda

Jeste li ikada primijetili da muškarci podižu predmete tako da se nadviju nad njega, dok žene podižu stvari iz čučnja? Možda je razlog tome uska ili kratka odjeća koju žene često nose.

Ovih 8 tipova žena muškarci nikada ne žele oženiti!

Muškarci vole žene prosječne građe

Istraživanja pokazuju da muškarci najviše vole žene prosječne građe i kilaže, no bitno im je da izgledaju zdravo. To znači da muškarce ne privlače neki mitski ideali ljepote ili top modeli, već one proporcionalne građe.

Muškarci privlače djevojke držeći palac na remenu

Kada muškarac želi pokazati ženi da je zainteresiran za nju, on nehotice zauzima pozu koja pokazuje njegovu snagu i hrabrost.

Sličan ritual pojavio se u davnim vremenima kada nisu postojali remeni niti hlače. Muškarci, koji su pokušavali osvojiti ženu, pokazali bi rukom vlastite prepone. Danas bi takva gesta bila nepristojna, ali zato postoji alternativa! Kada muškarac želi zavesti ženu, zakačit će palac na remen, što je i dalje blizu prepona, a nikoga ne vrijeđa.

Muškarci vole pohvale

Iako se smatra da muškarci vole primiti pohvalu od žena, oni zapravo više vole primiti pohvalu od drugog muškarca. Ovdje nije važna seksualna orijentacija!

Istraživanja pokazuju da se muškarci zahvaljuju na pohvalama u samo 30% slučajeva. No, ako mu je uputi drugi muškarac, on će osjetiti veliku ugodu i podizanje samopouzdanja.

Nevjerojatno! Kroz ove promjene prolazi svaki zaljubljeni muškarac

Muškarci biraju prijatelje prema interesima

Dok muškarci uglavnom biraju prijatelje prema zajedničkim interesima (npr. kroz bavljenje sportom), prijateljstvo žena se temelji na emocijama.

Muškarci jedu dvostruko više u društvu žena

Istraživanja pokazuju da muškarci pojedu duplo više hrane za ručak ili večeru ako su u društvu žena. Tako je i dokazano da pojedu 93% više pizze i 86% više salate, nego što bi pojeli u društvu drugih muškaraca. Stručnjaci smatraju da muškarci tako žele nesvjesno impresionirati žene.

Muškarci vole komotniju odjeću

Odjeća koju nosimo utječe na naše raspoloženje. Odjeća utječe i na našu prezentaciju. Razmislite zašto muškarci nose odijela na poslovnim sastancima? Zato što se osjećaju sigurnije.

Međutim, neke stvari se mijenjaju s godinama. Na primjer, mnogi mlađi muškarci vole uže majice i traperice, a s vremenom se prebacuju na kratke hlačice, široke majice i trenirke.

Životni stil muškarca ovisi o njegovoj inteligenciji

Prema istraživanjima, manje inteligentni muškarci više piju i imaju više emocionalnih problema. Znanstvenici vjeruju da viša razina inteligencije vodi zdravijem načinu života.

Otkrivamo što muškarci stvarno misle o seks igračkama!

Muškarci lažu dvostruko više od žena

Prosječni muškarac laže u prosjeku 6 puta dnevno svom šefu, kolegama ili partneru, dok žene to čine 3 puta dnevno.

Muškarci gledaju žene 1 godinu tijekom života

Muškarci u prosjeku provode 43 minute dnevno promatrajući 10 žena. To znači da to rade 11 dana godišnje. S druge strane, žene gledaju muškarce 20 minuta dnevno, što je ukupno 6 mjeseci tijekom života.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije