Što dan rođenja govori o vama - travanj

Što dan rođenja govori o vama - travanj

Što dan rođenja govori o vama - travanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.04.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Psihologija

Rođeni od 1. do 10. travnja

1. travanj

Vi ste zaštitnik i borac. Iako ne pokazujete najbolje rezultate tijekom školovanja, vaša životna mudrost je izražena. Život je vaša škola i iskoristite svaki dio tog znanja kako biste postigli ciljeve.

Broj dana rođenja 5 označava osobu jakih uvjerenja koja reagira vrlo oštro na senzualnost. Ako se nešto ne može definirati vidom, sluhom, dodirom, okusom ili mirisom, za vas nema posebno značenje. To znači da najvjerojatnije niste duhovno orijentirani i da postoji velika mogućnost da ste agnostik. Vaš svaki trenutak je ispunjen raznim projektima, od kojih niti jednom nije potrebna vjera osim u sebe samog, što osigurava descendent Lava.

Vrlo vjerojatno ćete postati vođa u poslovanju, ali ne i u umjetnosti. Želite sudjelovati u projektima koji brzo daju rezultate. Držanje nastave i računovodstvo su dvije dobre opcije. Za vas međuljudski odnosi također trebaju određenu strukturu. Netko tko je neuredan, smeten ili nije dovoljno ambiciozan, za vas neće biti dobro društvo. Puno bolje se slažete s pojedincima koji mogu držati korak s vašom energijom i visokim očekivanjima.

2. travanj

Inspirira vas svjež i mladenački izgled. Tu je prisutna vaša zaigranost i znatiželja za male stvari. Jedina stvar koja vam ne može promaknuti jest nesklad. To je vrlo važno kako vas znatiželja i zaigranost ne bi upetljale u tuđe probleme. Zbog broja dana rođenja 6 vi ste ljubazna, mirna, najčešće dobro raspoložena osoba s visokim idealima.

Vaša šarmantna priroda blista još više zbog descendenta Lava, ali pripazite da vam jezik ne bude brži od pameti. Naime, Lav je pričljiv i voli se nametati i pokazivati. Ovan je malo nagao, stoga svakako pripazite na to što i kome pričate. Tu pažnju udvostručite na radnom mjestu. Kada biste svoju sposobnost govora pametno iskoristili vrlo lako biste mogli uspjeti na pozicijama koje zahtijevaju govorne i pisane vještine, uključujući i pregovore.

Vaš dom je hirovit i popunjen svakakvim sitnicama. Zahvaljujući broju dana rođenja 6, vi ste tip osobe koja uživa u dijeljenju, iskreni ste i odani. Iako niste najbolji slušatelj, jako vam je stalo da prijatelji i obitelj budu sretni. Vaš najveći problem je taj što se previše trudite da ugodite nekome, ali dobar partner ovaj nedostatak može lako prevladati.

3. travanj

Želite biti društveno prihvaćeni, odlično se prilagođavate svim situacijama i izuzetno ste strpljivi. S društvene strane, trebate biti više rezervirani u različitim situacijama i razgovorima. Descendent Lava daje vam potrebu da budete u centru pozornosti, ali znak Ovna to može obuzdati. Vaša sposobnost prilagođavanja novim situacijama često se karakterizira kao promjenjivost, ali to je lijepa osobina. Lakše nosite sa životnim promjenama. Još ako razvijete tolerantnost i vjerodostojnost, bit će vam znatno lakše na svim područjima života.

Broj dana rođenja 7 podrazumijeva da ovaj Ovan odlično djeluje na mjestima koja zahtijevaju mentalne i duhovne izazove. Niste pretjerano zainteresirani za fizički napor. Sport će uistinu rijetko biti vaš oblik hobija. S druge strane, sve što dopušta izražavanje emocija, nudi malo romantike ili je izvor uzbuđenja, vas jako privlači. Uzimajući to u obzir, biste bili odlični u područjima kao što su planiranje društvenih događanja ili fotografiranje.

U odnosima se lako zaljubljujete i lako zavolite. Međutim, to često nije osoba koja može dugo zaokupiti vašu pažnju. Trebali biste potražiti nekoga tko je vatren, kreativan i razigran. Čak i tada se ponekad previše fokusirate na partnerove želje, a propuštate svoje interese za zadovoljavanje, često nerealnih, fantazija.

4. travanj

Osobe rođene na današnji dan se ne boje teškog rada, što im daje mogućnost razvijanja vještina i izuzetnog talenta. Descendent Lava vas čini osobom koja je željna pažnje. Srećom, kod vas se to ne manifestira kao egocentričnost.

Broj dana rođenja 8 vam daje smisao za radnu etiku. Svoje obaveze i odgovornosti shvaćate ozbiljno. Isto tako ste uvijek spremni za pokret. Ova odlučnost u kombinaciji s inventivnošću vam daje odlične predispozicije za zanimanja koja vam omogućuju da gradite iz temelja, kao što je arhitekt.

Vaš dom je oličenje strasti i praktičnosti. Pun je zabavnih sitnica koje su istovremeno i praktične. Isto tako ste razigrani i kada je hrana u pitanju. Pripremate raznolika jela koja obiluju raznim okusima, a i dalje su prikladna za svaku osobu u vašem domu. U ljubavi trebate zabavnog i razigranog partnera.

5. travanj

Vi definitivno imate stila, a često ga se obilježava kao klasični. Ne postoji životna uloga, područje ili trenutak u karijeri s kojim se vi ne možete nositi.

Broj dana rođenja 9 često uzrokuje unutarnji nemir. To je s jedne strane odlično jer može smanjiti želju za manje sigurnim karijerama, zbog čega ćete se okrenuti pouzdanijim zanimanjima.

Vaša hirovitost se proteže i u ljubavnom životu. Ne marite za dosadne ljude. Jedini dosadni ljudi koje tolerirate su članovi vaše obitelji, ali ne i prijatelji ili partneri. Partner će se morati naučiti nositi s vašom iskrenošću i realnošću, koje su ponekad i pretjerane.

6. travanj

Vaše zlatno srce i ruke su uvijek otvorene za davanje i dijeljenje, naročito zbog broja dana rođenja 1. Međutim, nemojte gubiti energiju na probleme koji nisu vaši, inače vam može ponestati energije za vlastite probleme i za pomaganje ljudima koji su uistinu toga vrijedni.

Broj dana rođenja 1 u vama stvara želju da budete izvanredni, a također težite za boljim svijetom. Vjerojatno ćete svoj život posvetiti grupama kao što je Unicef. Vi se volite brinuti o drugima, a ako možete nekome pomoći, vaš život će biti potpun.

Neprestano ste u pokretu, stoga se nemojte iznenaditi ako vaš dom bude pokretna kuća. Dom vam je često prenatrpan i nikako se ne možete riješiti tog nereda. Čak i u takvoj situaciji, uvijek znate gdje je što, to je vaš organizirani nered.

Partner treba biti jednako blagotvoran, a po mogućnosti i sudjelovati u istim humanitarnim akcijama. Čak i ako je, vama će uistinu trebati dosta energije da sve to uskladite ili će ljubav morati ispaštati.

7. travanj

Vi ste drski, hrabri i iskreni. Nitko nikada neće posumnjati da imate srce sanjara. Najveća razlika između vas i drugih sanjara je da su vaši snovi vezani isključivo uz budućnost. Vama je život izuzetno zanimljiv. Često upoznajete neobične ljude, koji će se pokazati vrijednima u budućnosti.

Zahvaljujući broju dana rođenja 2 znate da će se nešto lijepo događati u vašem životu. Dok ćete vi plesati u svom ritmu, završit ćete u krilu sreće. To također znači da pravo zanimanje možete tražiti godinama, ali će se traženje i čekanje isplatiti.

Ljubitelj ste dobre i stimulativne komunikacije. U ljubavi je početak svakog odnosa pun topline i jakog intenziteta. Međutim, jednom kada se osjetite sigurnima, vatra će splasnuti.

8. travanj

Previše se bavite vlastitim mislima. Moglo bi se reći da vas opsjedaju sivi oblaci koji ne dopuštaju sretan i nesmetan psihički i fizički život. Jedan od razloga je žar kojim pristupate svakom trenutku. Zahvaljujući utjecaju descendenta Lava i broju dana rođenja 3, dobili ste određenu ravnotežu koja će vam svakako pomoći da ostanete na putu prema uspjehu.

Vaš dom je odraz opreznog optimizma. Boje su tople, ali ne pretjerane, s povremenim svijetlim i žutim detaljima koji označavaju nadu. Ne bi bilo čudno da imate aparat za gašenje požara u kuhinji i, naravno, sigurnosnu bravu na vratima, ali i plišane igračke u spavaćoj sobi. Vi kao da ste sami, a opet žudite za društvom.

U ljubavi ćete biti u potrazi za osobom s kojom ćete provesti ostatak života. Tu nema mjesta prevari, ali ima prevelikoj posesivnosti. To je izraz osobne nesigurnosti koju možete prevladati uz pomoć partnera.

9. travanj

Vi ste karizmatični, nevjerojatno socijalni i simpatični. Kada uđete u prostoriju nećete ostati neprimijećeni. Zanimljivo je da privlačite problematične osobe koje su uglavnom u nevoljama. Dok je vaša dobrota izrazito šarmantna, često ne ide u vašu korist. Vaša životna lekcija je ta da trebate naučiti reći ne, a to neće biti lako.

Vaš broj dana rođenja 4 označava da volite druge činiti sretnima i da gradite čvrste temelje za svaki odnos. Međutim, često prikrivate svoju tugu sa šalama ili pak potpunim povlačenjem. Morate sebi dopustiti da se odmorite. Vaša dobročiniteljska uloga može biti ugrožena ako sami sebi ne pomognete.

U ljubavnim odnosima nećete biti tako uspješni. Neprestano želite dodire, zagrljaje i verbalne afirmacije. Pozitivna strana je da dajete jednako, ako ne i više, od onoga što primate u odnosu. Partner vam predstavlja sigurno utočište kako biste vratili unutarnji mir.

10. travanj

Rođeni ste poprilično divlji i uživate u svijetu opasnosti. Čini se da imate viška energije, dječjeg optimizma i gostoljubivosti. To vas često može dovesti do nepotrebno rizičnih situacija samo kako biste zadovoljili potrebu za adrenalinom. Broj dana rođenja 5 bi vas mogao izvući iz nevolja, ali samo ako naučite slušati taj unutarnji glas.

Na poslu vam descendent Strijelca daje visoke težnje i tvrdoglavost koja vas uglavnom uvijek vodi do cilja. Dobra financijska situacija smanjuje razinu energije kojom biste mogli postići još više.

Ljubav je jedino područje gdje ne poduzimate rizike. Za vas nema nikakve žurbe, seks je vrlo rijetko ležeran i spontan, želite da emocije uvijek budu pod vašom kontrolom. To može biti teško za drugu stranu, osim ako je popustljive i submisivne naravi. Međutim, jednom kada počnete vjerovati, postat ćete romantični i mnogo veći avanturist.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije