Horoskop za travanj

Horoskop za travanj

Horoskop za travanj
  • Objavljeno: Srijeda, 01.04.2015.
  • Broj pregleda: 1.810
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Bik

Bikovi će se naći u situaciji koju je teško opisati. S jedne strane, Pluton će imati znatno pojačan negativan utjecaj. Venera, zbog nekih kombinacija s drugim tijelima Sunčevog sustava, neće moći u potpunosti ispuniti svoju zadaću kao zaštitnik Bikova. Samo će Saturn blokirati utjecaj Plutona. Saturn neće imati dovoljno snage za prepirku s Plutonom. U isto vrijeme će Mjesec Bikovima pružiti dovoljno energije da prevladaju Plutonov utjecaj.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na području financija i poduzetništva Bikovi mogu očekivati skromnu dobit. Ako imate vlastiti posao, u stvarnosti će prihod biti manji od prosjeka. Niste učinili ništa pogrešno samo će okolnosti biti teže nego inače. Ako želite, možete pokušati modernizirati posao, iako biste trebali vrlo oprezno postupati na tom planu. Nemojte žuriti. Ako nemate vlastiti posao, ali imate relativno visoku poziciju, bilo bi dobro da odete na poslovni put ili da barem iskoristite polovicu godišnjeg odmora. Na poslu ozbiljno poradite na svojoj produktivnosti, bez obzira koliko vam to teško bilo ostvariti.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Početkom prve dekade morate se jako potruditi kako biste izbjegli ozbiljne probleme s bližnjima. Samo ćete dodatno poticati probleme. Trebali biste imati dovoljno snage da barem riješite problem. Pokušajte imati razumijevanja. Ne zaboravite da je umjerenost najveća vrlina. Pred kraj druge dekade možete očekivati nove izazove koji su povezni s partnerom. Vrlo je vjerojatno da će to biti trenutak kada će napetost popustiti. Razmislite o tome što se događa. Učinite ono što mislite da je najbolje, nemojte se bojati svojih odluka, ali preuzmite punu odgovornost za njih. Svatko kreira svoju stvarnost i bilo bi glupo kriviti druge za ono što vam se događa.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije