Horoskop za travanj

Horoskop za travanj

Horoskop za travanj
  • Objavljeno: Srijeda, 01.04.2015.
  • Broj pregleda: 1.810
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Vodenjak

Za Vodenjake, travanj neće biti najlakši mjesec zahvaljujući negativnoj energetskoj pozadini. Prvo trebate obratiti pažnju na položaj Sunca. Negativan utjecaj Sunca će sada biti jak, a to je doista loša vijest jer postoji vrlo malo kombinacija koje mogu prevladati takav utjecaj. U ovom trenutku, utjecaj Sunca će biti ravnomjerno raspoređen na sva života područja i to bi moglo oslabiti njegovu negativnost u cjelini. Srećom, Mars će promijeniti svoju ulogu iz žestokog neprijatelja u povjerljivog saveznika, zbog čega će područje osobnih odnosa biti barem nekako zaštićeno. Područje poduzetništva će malo zaštititi Merkur. Koliko će Merkur u tome biti uspješan, to je već drugo pitanje. Vodenjacima će ova podrška dobro doći. Saturn, vladar Vodenjaka, će podržati njegovu trenutnu poziciju, ali neće biti dovoljno jak.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Posao će Vodenjacima biti vrlo problematično područje. Morat ćete vrlo naporno raditi kao biste zadržali svoj status. Shvatite ovo upozorenje vrlo ozbiljno. U protivnom, može doći do situacija koje vode do stečaja ili naglog gubitka radnog mjesta. Pokušajte obratiti pozornost na događanja jer ćete upravo sada biti okruženi spletkama koje mogu imati dugogodišnje posljedice. Ako svi pokušaji da razumijete situaciju propadnu, trebali biste se odvojiti od nje i pokušati biti što je moguće objektivniji. Moguće je da niste meta nečijih negativnih težnji, ali situacija svejedno neće biti laka. Strpite se do sljedećeg mjeseca, inače će se situacija dodatno pogoršati.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ljubav će u travnju imati više komplikacija, ali glavna pitanja trebaju biti riješena do početka druge dekade. Budite pažljivi i oprezni s partnerom. Ako ste već imali problema s nepovjerenjem, sada će ti isti problemi opet stupiti na snagu. Mnoge će stvari ovisiti o tome što se događalo prije. Ako su odnosi bili napeti od prije, onda ćete se morati jako truditi kako biste izbjegli neuspjeh. Onima u braku će biti teže. Ako ste sami, možete se smatrati sretnima jer ćete izbjeći veliki dio problema. Međutim, postoji jedan aspekt koji ostaje a to su odnosi s rodbinom. Tijekom druge i treće dekade možete očekivati lavinu događaja koji će tko zna kako završiti. Pokušajte riješiti sve trenutne probleme. Ako je potrebno, budite lukavi.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije