Horoskop za travanj

Horoskop za travanj

Horoskop za travanj
  • Objavljeno: Srijeda, 01.04.2015.
  • Broj pregleda: 1.810
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Škorpion

Unatoč neobičnoj poziciji nebeskih tijela, Škorpioni imaju priliku prevladati svaku situaciju bez obzira na to koliko bila teška. Razlog za to je isključivo pozitivna pozicija Marsa i Saturna. Mars će biti znatno ojačan tako da će predstavnici ovog znaka imati jaku podršku. Saturn će također ojačati pozitivan utjecaj pružajući Škorpionima pravi priljev životne energije. U isto vrijeme, Mjesec će promijeniti smjer svojih energetskih valova, te će postati dobar saveznik. Škorpioni će imati samo jednog protivnika, Veneru. Pluton će također ojačati njene negativne utjecaje.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Područje poduzetništva i poslovanja će biti vrlo uspješno jer će se ovdje usredotočiti najviše zvjezdane pozitivnosti. Početkom prve dekade možda poželite proširiti sferu odgovornost i uzeti dodatne projekte pod kontrolom. Nemojte se bojati novih mogućnosti, konzervativizam neće biti najbolja opcija. Odlučite brzo, ali promišljeno. Obratite pažnju na kolege, možda možete naučiti stvar ili dvije. Ne bojte se pitati i saznati nešto novo. Ako imate vlastiti posao, ne biste trebali imati nikakvih sumnji u to koje ugovore prihvatiti i kako unaprijediti poslovanje.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Škorpioni će morati koristiti svoju karizmu i diplomatske vještine na ljubavnom planu, jer će negativni utjecaj Venere ovdje biti posebno jak. Važno je uključiti razum barem do 19. travnja (Mlad Mjesec). Nakon toga će napetost popustiti, a vi ćete moći donositi objektivnije odluke. U međuvremenu, pokušajte biti oprezni sa svojim željama i posebno s njihovom realizacijom. Pažljivi budite i u odnosu s partnerom. Ponekad je najbolje pokazati željezni karakter, a ponekad nježnost i razumijevanje. Pronađite ravnotežu i uspjet ćete. Nemojte sumnjati u sebe. Ne zaboravite da kritiziranje nije iznošenje mišljenja. Potrebna je složenija analiza situacije. Nemojte se ljutiti ako neki vaši planovi neće biti realizirani. Tako je možda najbolje.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije