Koji znak vam najbolje odgovara u krevetu?

Koji znak vam najbolje odgovara u krevetu?

Koji znak vam najbolje odgovara u krevetu?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 29.08.2016.
  • Broj pregleda: 3.073
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Koji znak vam najbolje odgovara u krevetu?

Sigurno vas zanima s kojim znakovima Zodijaka biste se najbolje slagali u krevetu, imali najizraženiju kemiju i strast. Odmah pređimo na ono bitno!

Ovan

Uporni ste i agresivni. Uživate seksualnim osvajanjima. Volite biti lovac. Niste skloni izražavanju osjećaja i preferirate surovu stimulaciju i fizički kontakt. Obožavate kada netko prstima prolazi kroz vašu kosu.

Najkompatibilniji znakovi su: Blizanci, Lav, Vaga i Škorpion.

Provjerite kako se Ovan slaže s ostalim znakovima!

Bik

Niste toliko seksualni koliko ste senzualni. Vas privlači stimulacija. Reagirate na mirise, dodire i zvukove. Niste u potrazi za savršenim partnerom jer smatrate da je to gubitak vremena. Vi ćete radije sjediti i pustiti da se dogodi seksualno čudo.

Najkompatibilniji znakovi su: Rak, Djevica, Škorpion i Jarac.

Saznajte kako se Bik slaže s ostalim znakovima!

Blizanci

Jako ste otvoreni za nova iskustva. Volite eksperimentirati i volite seks na najčudnijim mjestima. Blizanci vole biti prosti, jako su dobri u zavođenju i na seks gledaju kao na zabavu.

Najkompatibilniji znakovi su: Ovan, Blizanci, Strijelac i Vodenjak.

Istražite kako se Blizanci slažu s ostalim znakovima!

Rak

Jako ste kreativni i senzualni. Ako netko želi seks, ta osoba vas prvo mora impresionirati. Intuitivni ste i zbog toga lako zadovoljavate svog partnera. Za vas je seks pun ljubavi i požude.

Najkompatibilniji znakovi su: Bik, Lav, Jarac i Ribe.

Saznajte kako se Rak slaže s ostalim znakovima!

Lav

Imate snažan seksualni nagon. Kod privlačenja drugih osoba se oslanjate na šarm i karizmu. Ljudi obožavaju biti u vašem društvu. Kao ljubavnik ste jako strastveni i osjetljivi na svoje potrebe. Obožavate predigru i zavođenje, a leđa su vam najosjetljiviji dio tijela.

Najkompatibilniji znakovi su: Škorpion, Ovan, Strijelac i Lav.

Provjerite kako se Lav slaže s ostalim znakovima!

Djevica

Puni ste energije, jako seksualni i senzualni. Uživate u dodirima i predigri. Niste naročito zahtjevni i ne tražite puno, ali uživate u brižnom i osjećajnom vođenju ljubavi.

Najkompatibilniji znakovi su: Bik, Vaga, Jarac i Ribe.

Saznajte kako se Djevica slaže s ostalim znakovima!

Vaga

Vage su jedan od najprofinjenijih znakova Zodijaka. Imate odličan ukus i vrlo ste senzibilni. Najviše volite mentalnu stimulaciju. Dobar partner će izvući strast iz vas uz pomoć flerta. Volite seksi rublje, glazbu i čokoladu kao dio seksa.

Najkompatibilniji znakovi su: Ovan, Blizanci, Lav i Strijelac.

Istražite kako se Vaga slaže s ostalim znakovima!

Škorpion

Škorpioni imaju reputaciju strastvenog, pohotnog i izuzetno seksualnog ljubavnika. Vas pali moć, kontrola i igranje uloga. Spoj ste jakih emocija i libida. To znači da se većinu vremena mučite s vlastitim žudnjama.

Najkompatibilniji znakovi su: Bik, Lav, Škorpion i Ribe.

Provjerite kako se Škorpion slaže s ostalim znakovima!

Strijelac

Šarmantni ste, nježni i pažljivi u spavaćoj sobi i izvan nje. Smatrate da je spontani seks najbolji seks. Ne volite rutinu ni u spavaćoj sobi. Kada niste u vezi, obožavate flert i pomalo ste promiskuitetni, a u vezi ste uvijek otvoreni za nova iskustva.

Najkompatibilniji znakovi su: Lav, Ovan, Blizanci i Vodenjak.

Saznajte kako se Strijelac slaže s ostalim znakovima!

Jarac

Kao i Škorpion, Jarac ima reputaciju jednog od najsnažnijih i senzualnijih znakova Zodijaka. Ne treba puno da bi se probudio libido Jarca. Njihove noge i koljena su najosjetljiviji dijelovi tijela. Iako u javnosti neće pokazivati nježnost, voli udvaranje i zavođenje. Može pohvaliti dobrom seksualnom izdržljivošću.

Najkompatibilniji znakovi su: Bik, Rak, Vaga i Jarac.

Provjerite kako se Jarac slaže s ostalim znakovima!

Vodenjak

Vodenjak se intelektualan i idealistički znak. Povodljivi ste i nekonvencionalni. Uživate u zavođenju, ali ne volite kada vam se oduzme sva kontrola. Iako na površini ne izgledate kao da ste otvoreni za seksualna iskustva, ispod površine ste jako maštoviti ljubavnici. Potrebna vam je mentalna stimulacija da bi se probudio vaš libido.

Najkompatibilniji znakovi su: Blizanci, Vaga, Strijelac i Vodenjak.

Provjerite kako se Vodenjak slaže s ostalim znakovima!

Ribe

Ribe su komunikativne i lako se uklapaju u svaku situaciju. Nemate poteškoća s privlačenjem obožavatelja i nikada ne morate biti agresivni da biste to postigli. To je jednostavno u vašoj prirodi. U krevetu ste romantični, senzualni i zaigrani. Više uživate kada zadovoljavate drugu osobu nego kada ste vi u prvom planu.

Najkompatibilniji znakovi su: Rak, Djevica, Vaga i Škorpion.

Provjerite kako se Ribe slaže s ostalim znakovima!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije