Ovo je 10 najboljih poza za nju i njega 

Ovo je 10 najboljih poza za nju i njega 

Ovo je 10 najboljih poza za nju i njega 
  • Objavljeno: Nedjelja, 23.02.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Čini vam se kako u posljednje vrijeme niste previše avanturistički u spavaćoj sobi? Niste jedini! Većina parova drži se nekoliko provjerenih poza koje s vremenom mogu dosaditi. No, to ne mora biti tako. Postoji mnogo poza koje će začiniti odnose između vas i vašeg partnera, i ne brinite, nisu sve teško izvedive.

Vruće sjedalo

Pozicija koja je idealna za stimulaciju G točke. Muškarac sjedi na rubu kreveta ili na stolcu s nogama na podu. Ona se okrene leđima prema vama i sjedi između nogu. Može se kretati naprijed-natrag odgurujući se od naslona stolca ili nogama od poda. U ovoj poziciji žena kontrolira tempo i penetraciju pritiskom stražnjice na prepone.

Balerina

Stojite okrenuti jedan prema drugome. Ona podiže jednu nogu s kojom omota njegov struk. Muškarac pridržava njezinu nogu tijekom penetracije. Ova erotična pozicija odlična je za seks na brzaka u malim prostorijama poput tuša. Isto tako, dobar je izbor za seks na otvorenom, olakšava lakšu penetraciju, a žena ima kontrolu dubine i kuta.

Stajaća kolica

Pomalo sportska pozicija koja uništava kalorije. Muškarac penetrira ženu isto kao da su u stajaćoj poziciji, straga, ali nakon penetracije ju podiže na predjelu zdjelice, nakon čega ona obavija noge oko njegovih leđa oslanjajući se na ruke.

Bicikl

Muškarac stoji na rubu kreveta ili stola dok ona leži i diže noge prema svojim prsima. Koljena su joj savijena kao da radi poznatu vježbu „bicikl“. On je hvata za gležnjeve i polako ulazi u nju. Uz to, može je ohrabriti da se prstima igra klitorisom.

Obrnuta kaubojka

Iako je i „obična“ kaubojka odlična, ove verzija poze još je bolja. Sjednite na partnera tako da vam gleda u leđa. U ovom položaju stalno ćete osjećati pritisak na G točku. Kako bi penetracija bila još dublja, sjednite uspravno, a on neka ravno ispruži noge. Kleknite na koljena kako biste se lakše kretali gore-dolje i malo se nagnite unatrag za još bolju stimulaciju G-točke. Stimulirajte si klitoris i uživajte.

Rasklopna stolica

Još jedna varijacija misionarskog položaja je i rasklopna stolica. Ovo je poza u kojoj ležite na leđima i ispružene noge stavite na partnerova ramena. Trebali biste imati osjećaj kao da vam se tijelo savija na pola, baš poput rasklopne stolice. Ako ste dovoljno fleksibilni, podignite noge s njegovih ramena, raširite ih i privucite ih prema sebi što je bliže moguće. U ovom položaju neće vam baš biti lako doći do klitorisa, no partnerova pubična kost će ga pritiskati i stimulirati.

Dizalo

Evo i jedne poze za oralni seks koji se može koristiti i van spavaće sobe. U toj pozi, žena kleči ispred muškarca, prekrivajući zube usnama i okružuje glavić. Kružnim pokretima, mijenjajući brzinu, žena preuzima dominaciju.

Sjedeće škare

Ova poza zahtjeva istu količinu truda od oba partnera, što je čini dobrom vježbom za suradnju. No, ne brinite, trud će se isplatiti. Kako bi izveli sjedeće škare, muškarac sjedi na podu ili nekoj drugoj površini i raširi svoje noge. Žena obgrli jednu njegovu nogu svojim nogama; njena noga je gore oslonjena na njegovu, a druga njena noga je ispod njegove noge, dok su njena leđa okrenuta prema njegovoj suprotnoj nozi. Ova poza možda je kompliciranija od drugih, ali zato je vrlo zabavna i pruža nevjerojatan doživljaj.

Pauk

U ovoj pozi partneri su okrenutim s nogama jedno prema drugome te se podupiru rukama koje se nalaze iza tijela. Njeni kukovi bit će među njegovim raširenim nogama, a savinuta koljena i stopala izvan njegovih bokova te će se zanjihati naprijed nazad. Ova poza omogućava partnerima održavanje kontakta očima za vrijeme akcije što je čini posebno intimnom.

Pseća poza

I za kraj, poza koja se u istraživanjima pokazala kao najdraža kod žena i kod muškaraca, pseća poza. To je poza koja omogućava muškarcima potpunu kontrolu pokreta i brzine, a stimulaciju G točke kod žena.

Najnovije

Najčitanije