Seks na javnom mjestu – da ili ne?

Seks na javnom mjestu – da ili ne?

Seks na javnom mjestu – da ili ne?
  • Objavljeno: Petak, 07.02.2020.
  • Broj pregleda: 2.379
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Seks izvan spavaće sobe jedno je od najboljih iznenađenja.

Tajna održavanja dugoročne strasti među partnerima leži u sposobnosti da jedan drugome priređujete seksualna iznenađenja koja će vaš ljubavni život činiti vatrenim. Svima ponekad treba malo iznenađenja izvan okvira kreveta, a brzinskom seksu na ulici rijetko tko može odoljeti. Svakako treba pripaziti na određene situacije kojima biste mogli pokazati neprimjereno ponašanje i završiti u nevolji.

Seks na javnom mjestu svakako je rizičan jer se uvijek dovodite u mogućnost da budete uhvaćeni, ali morate biti spremni na to. On ne mora biti prost i neromantičan, već je jedan od faktora iznenađenja koji će razbuditi i one najuspavanije. Pri pomisli na seks u javnosti kod mnogih se javlja osjećaj straha jer je on zabranjen, a šansa da će vas uhvatiti prljavih ruku (ponekad doslovno) ubrzava lučenje adrenalina. On može biti izvrstan za parove u duljim vezama koji traže začine s kojima će malo razbucati ustajalu atmosferu, ali i za sve ostale koji se osjećaju kreativno i radoznalo.

Što je sve nužno za dobar seks na javnom mjestu?

Povjerenje, prije svega. Morate vjerovati svojem partneru i znati da ste u ovome zajedno. Potreban je pristanak obje strane i nikoga se ne smije nagovarati na nešto što ne želi. Naravno, u ovom slučaju ta konsenzualnost prelazi granicu jer slučajni prolaznici nisu pristali na to da nalete na vas dok se seksate na plaži. To je jednako vizualnom silovanju. Nije potrebno naglašavati da se mjesta na kojima je moguća prisutnost djece pogotovo moraju izbjegavati.

Drugo, seks u javnosti je ilegalan, s valjanim razlogom i morate biti spremni, ako vas uhvate, da je velika vjerojatnost da ćete biti uhićeni i imati dosje seksualnog prijestupnika ili će vaše snimke biti objavljene na Internetu. I svi će znati da ste to bili vi.

Ne dajte da vas to obeshrabri. On je itekako moguć i ostvarljiv (bez uhićenja) uz dobar plan i izvedbu.

Adekvatan položaj i mjesto

Najbolji odabir za ovakvu vrstu rizičnog seksa su stajaće poze. One iz kojih se možete brzo izvući i pobjeći s mjesta zločina. Možete leđa okrenuti partneru, tijelo lagano sagnuti prema naprijed, a jednu nogu podići ili osloniti na najbližu podlogu. Ako podloge nema, vaš partner vam može pomoći u pridržavanju jedne noge dok se rukom pridržava za određenu površinu, poput zida ili drveta. Dok ne penetrira u vas, drugom rukom može stimulirati klitoris i ljubiti vas u vrat. Muškarac ne bi trebao skidati hlače do kraja, u slučaju da ih mora brzo navući, a ženama je najjednostavnije seksati se u haljinama. Zato je ljeto idealno za ovakvu vrstu vrućeg seksa.

Seks u prirodi je zabavan i privlačan jer ne morate razmišljati o udobnosti, a livade, ograde, grmovi i plaže mogu biti nevjerojatno uzbudljive lokacije. Jedino morate voditi računa o otrovnom i bodljikavom bilju, kukcima i životinjama.

Ako ipak preferirate otvorena zatvorena mjesta, možete iskoristiti priliku pri povratku iz kina i kazališta ili se potrudite pronaći neku štalu, kolibu ili nešto što će vas štiti od eventualnih pogleda.

Top deset mjesta za seks na javnom mjestu

1. Dvorište ili balkon

Ovo je odlična opcija za one koji su se prvi put odlučili isprobati seks na javnom mjestu – jer tehnički nije javno mjesto.

2. Auto

Auto je još jedna takva opcija jer je u vašem vlasništvu, a daje vam mogućnost da odete u osamu gdje vas nitko (osim eventualno, životinja) neće uhvatiti. Prije seksa u autu morate imati na umu da je to mjesto za brzinski seks jer nemate puno opcija što i kako. Kako biste ga učinili malo uzbudljivijim, odaberite mjesto gdje ćete imati pogled na izlazak ili zalazak sunca, a ako se osjećate ekstra znatiželjno, možete se prebaciti i na haubu.

3. Plaža

Još jedna fantazija iz mladosti oživljava! S nekoliko upozorenja: odaberite miran dio plaže (noću!) kako biste izbjegli ljude i držite se kopna jer vas slana voda može isušiti dolje. Odložite prekrivače ili ručnike na tlo kako biste izbjegli da pijesak uđe u neželjene rupe i isprobajte položaje u kojima ćete ga izbjeći, poput jahanja ili spoonanja. Ponesite sa sobom bocu vina i jastuk za zvjezdani pogled nakon toga. Tako ste samo prešli iz javnog seksipilnog nastupa u romantični intimni.

4. Park/šuma

Tko ne voli malo akcije u zelenilu prirode? Pronađite neosvijetljeno mjesto bez prometa i možete se baciti na posao! Nemojte ići preduboko u ,,mrak'' kako biste spriječili potencijalne ubode kukaca i bodljikavog bilja. Uložite malo truda u ono što ćete obući i imajte na umu da je manje više. Duga suknja ili kratke hlače savršena su opcija.

5. Krov zgrade

Ovo je svakako praktičnije za ljude koji stanuju u zgradama i imaju pristup javnom krovu, stoga pripazite na odgovarajuće mjere opreza. Otvoreni krov je poput vašeg balkona, samo rizičniji, jer ga mogu vidjeti doslovno svi. Donesite jastuk, prostirku za jogu ili nešto mekano i udobno (krovovi su tvrdi). Svoju partnericu možete priviti pod bokovima kako biste stvorili malo poluge za dublju penetraciju.

6. Hotelska soba

Hotelska soba nije vanjsko mjesto, ali je savršena za sve one kojima je udobnost kućnog kreveta ili kauča već dosadila. Nemojte planirati, nađite se u predvorju hotela, zaigrajte uloge, popijte piće i zaputite se u svijet mašte i erotike.

7. Šator

Zvukovi prirode: cvrkutanje cvrčaka, pucketanje vatre i prigušeno stenjanje. Postavite šator u osamljenom dijelu kampa ili šume (ili čak vašem dvorištu) i očistite grane i stijene koje mogu zataškati trenutak. Imat ćete pokrov šatora, ali slika vaših sjena koje projiciraju pruža oduševljenje. Ne zaboravite se opskrbiti lubrikantnom (vlažnije je bolje) i lagano otvoriti vrata šatora za dotok zraka. Obavezno spakirajte jastučić za spavanje!

8. Svlačionica/garderoba

Klasična fantazija koja dobro funkcionira jer u garderobama nema kamera! Pokušajte s velikim trgovačkim centrom i malo prostranijim dućanima s većim garderobama i odaberite vrijeme kada nije velika gužva. Dodatni vruć savjet: gledajte se u ogledalo.

9. Kino dvorana

Rane matineje na koje nitko ne ide? Barem niste previše potrošili na film koji niste nikad pogledali.

10. Lift

Još jedna mladenačka fantazija koja funkcionira isključivo u visokim zgradama i za seks na brzaka. Vozite se gore dolje (u liftu, ali i na njemu) i nadajte se da nitko neće pozvati lift!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije