Slaganje horoskopskih znakova - Lav i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Lav i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Lav i ostali znakovi
  • Objavljeno: Četvrtak, 03.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Lav i Škorpion

Kada se između Lava i Škorpiona dogodi ljubav, rezultat je obično dinamičan i intenzivan odnos. Dobro si odgovaraju jer Škorpion zahtijeva poštovanje, dok Lav mora biti obožavan i stalno hvaljen. Oboje su vrlo odani, a često i posesivni.

Lav uživa u komforu i luksuzu, često radi stvari u velikom stilu. Lav voli zablistati, a Škorpion će mu biti dobra publika dokle god postoji jednakost u vezi. Škorpion se pomalo plaši tolike pažnje, ali voli kontrolu. Budući da su oba znaka tako određena, moraju raditi na razumijevanju i prihvaćanju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Lavom vlada Sunce, a Škorpionom planeti Mars i Pluton. Sunce predstavlja ego, zrači toplinu i svjetlost. Lav zaista emitira ovu vrstu gorljivosti i entuzijazma. Mars predstavlja rat i borbu, a Pluton utječe na Škorpionov unutarnji svijet, rođenje i obnavljanje. Ovo obilje muške energije uzrokuje da Lav i Škorpion smanje sukobe i pomažu jedno drugom. Sunce predstavlja život, a Mars i Pluton predstavljaju ambiciju i nesvjesno. Treba im vremena da stvarno razumiju jedno drugo na dubljoj razini, a njihova veza ima pozitivno visoka očekivanja.

Provjerite kako zavesti Lava!

Lav je vatreni, a Škorpion vodeni znak. Lav zahtijeva slobodu i druženje, a Škorpion ima osobnost kameleona. Oba znaka žele biti vođe, ali na različite načine, i ta zajednička želja može završiti uzburkavanjem inače stabilnog odnosa. Kao i elementi koji utječu na njih, ovo dvoje ima mogućnost da ponište jedno drugo. S vremena na vrijeme, njihov odnos ne može biti tako skladan. Međutim, oba partnera će shvatiti da sitni sporovi nisu vrijedni uzrujavanja. Dokle god mogu držati svoja ega pod kontrolom i dati prednost odnosu, njihovi sukobi se obično mogu riješiti.

Škorpion i Lav su fiksni znakovi. Obje mogu biti kruti, tvrdoglavi i opirati se promjenama. Obojica mogu biti uporni kada se radi o njihovim ciljevima. Ako imaju plan, držat će ga se dok ne dobiju ono što žele. Obično dijele nevoljkost za promjenu, preferirajući stabilan i stalan odnos. Ako imaju različite ideje o nečemu, mogu se zapetljati u neprestani ciklus borbe. Škorpion neće popustiti, jer ako to učini, to će biti znak slabosti. Lav zbog toga može misliti da je Škorpion sebičan. Ako shvate da su na istoj strani u većim stvari, bit će im puno lakše ostati produktivni.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Koji je najbolji aspekt veze između Lava i Škorpiona? Njihov zajednički osjećaj predanosti partneru i projektima u kojima sudjeluju. Oba znaka imaju vrlo moćne, ali strateški različite osobnosti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije