Slaganje horoskopskih znakova - Lav i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Lav i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Lav i ostali znakovi
  • Objavljeno: Četvrtak, 03.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Lav i Lav

Kada se dva Lava zaljube, oni privlače mnogo pozornosti. Čini se da dva takva zapanjujuća, kreativna društvena pojedinca zaslužuju jedno drugo. Ovo je nenadmašna kombinaciju kada je u pitanju druženje, vodstvo ili nadahnuće drugima. Ovaj dvojac je odmah osjetio privlačnost i nije bio sramežljiv kod izricanja svojih želja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Kako je lav kralj životinja, dva Lava pršte energijom i entuzijazmom. Međutim, upravo tu izrazitu strast i potrebu za šefovanjem svakako moraju naučiti kontrolirati kako bi ostali kompatibilni. Posvećeni su užitcima i neće dva puta razmišljati ako je dobar provod u pitanju. Stvari mogu dobiti dramatične, jer se svaki Lav hrani stalnom pozornošću.

Lavom vlada Sunce. Ovo je savršen simbol njegove percepcije o sebi: pozicioniran u središtu planeta. Sunce zrači svjetlost, moć i snagu. Kao zvijezda koja osvjetljava zemlju, toplina sunca može biti ugodna za ljude oko njih. Sunce također može opeći. Njihov osjećaj za dramatičnosti, pretjerivanje i sebičnost čine ih, s vremena na vrijeme, teškim partneru i okolini.

Provjerite kako zavesti Lava!

Lav je vatreni znak. Vruća strast dvaju Lavova je nezaustavljiva što čini odnos vrlo dinamičnim. Ova intenzivna energija može biti prekrasna ako izbjegne katastrofu. Ovo će biti ili najbolja, ili najgora veza, ovisno o izmjeni faza između potpunog obožavanja i teške netrpeljivosti. Bit će potreban zajednički napor s obje strane kako bi ovaj par postigao ravnotežu, ali Lavova potreba za stalnom pozornošću i divljenjem je ono što ih drži zajedno.

Lav je fiksni znak. Uvijek postoji borba za vlast kada su dvije fiksne ličnosti zajedno. Racionalna i društvena strana će omogućiti da riješe razlike ako to dovoljno jako žele. Svaka strana će napraviti ustupak, ali samo povremeno. Vatreni temperament može eksplodirati brzo i često, ali sukobi se brzo zaboravljaju.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Koji je najbolji aspekt veze između dva Lava? Njihovi nevjerojatno zabavni kapaciteti i bogatstvo kreativnosti. Druženje, zabava i međusobno uveseljavanje u ovoj kombinaciji su zajamčeni.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije