Slaganje horoskopskih znakova - Lav i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Lav i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Lav i ostali znakovi
  • Objavljeno: Četvrtak, 03.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Lav i Rak

Kada se Lav i Rak zaljube, oni razumiju i znaju kako zadovoljiti osnovne emocionalne potrebe jedno drugog. Oba znaka zahtijevaju predanost, nježnost i brigu, ali dok Rak traži stabilnost i emocionalni sklad, Lav čezne za komplimentima i iskrenim divljenjem. Oboje su jako odani, čak do točke posesivnost, Rak radi sigurnosti, Lav radi samopouzdanja. Oni su predani trajnoj i dubokoj vezi. Budući da su njihove želje slične, Rak i Lav mogu popuniti međusobne praznine.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Rak i Lav preferiraju udobnost i sigurnost u velikom stilu. Rak i Lav uživaju u bliskim obiteljskim odnosima. Lav pruža strast, a Rak njeguje intenzivan instinkt. Lav je veći i hrabriji, slika veličanstva i statusa. Budući da oba znaka imaju snažnu volju, uvijek moraju pažljivo raditi da razumiju i prihvate jedno drugo.

Intenzivan i emocionalan Mjesec (emocije) označava Raka, a svijetlo i hrabro Sunce (ja) Lava. Suncu je karakteristika ego i „ja", zrači toplinom i svjetlošću, a Lav zaista zrači ovom vrstom energije i entuzijazma. Mjesec se bavi brigom za druge uz stvaranje i održavanje emocionalne veze. Ova kombinacija muške i ženske energije je razlog zašto Sunce i Mjesec obožavaju i podržavaju jedno drugo. Sunce predstavlja život, a Mjesec rast. Dok god su svjesni svoje inherentne razlike, njihova kombinacija može biti pozitivna.

Provjerite kako zavesti Lava!

Rak je vodeni znak, a Lav vatreni. Lav nastoji žarkom energijom priskrbiti pohvale i zahvalnost, dok Rak više žudi za sigurnosti i stabilnosti. Oba znaka vole preuzeti ulogu vođe, ali iz vrlo različitih smjerova. Ne mali broj sporova se može izroditi iz ove razlike. Dok god Rak i Lav svoj odnos nikada ne uzmu zdravo za gotovo, dok uvjeravaju jedno drugo na praktične i romantične načine da im je taj odnos bitan, obično mogu pronaći zlatnu sredinu.

Rak je kardinalni, a Lav fiksni znak. Pod stresom, Lav postaje tvrdoglav, a Rak može djelovati kao suptilna manipulativna sila. Rak je uporni inicijator zajedničkih planova, a Lav se brine za njihovo izvršavanje. Rak voli miran i stabilan život, bez potrebe za glamurom ili pohvalama. Lav, s druge strane, voli dinamiku i prihvaća neočekivano. Iako se Lav i Rak mogu predati emocionalnom odnosu, svaki od njih može i dalje slijediti svoje prirodne instinkte. Ako nisu razjasnili svoje ljubav namjere, može doći do čestih emocionalnih previranja. Rak, skrivajući se svog oklopa, može više kontrolirati odnos do stupnja manipulacije.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Koji je najbolji aspekt veze Raka i Lava? Njihova međusobna predanost iskrenom odnosu. Zajedno mogu pružiti jedno drugom podršku, pozitivnu i zdravu okolinu. Ljudi ih vide kao dobitnu kombinaciju, a njihova obostrana želja za sigurnošću čini ih skladnim parom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije