Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi
  • Objavljeno: Četvrtak, 10.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Vaga i Vodenjak

Kada se Vaga i Vodenjak zaljube, spajaju se na visokoj mentalnoj razini, dijele ljubav prema umjetnosti, ljudima i kulturama. Oboje osjećaju gađenje prema ograničavanjima koja utječu na njihove živote. Dobro se slažu, jer imaju slične potrebe i neće zahtijevati više jedno od drugog nego su i sami spremni dati. Oba znaka su vrlo energična, pa će veza vjerojatno biti dinamična.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Vodenjak i Vaga se bave boljitkom svijeta i ljudi. Vodenjak je progresivni mislilac Zodijaka, a oni uvijek imaju nove ideje. Vaga je diplomat, gnuša se sukoba bilo koje vrste. Vaga je poprilično neodlučna, Vodenjak joj može pomoći shvatiti u kojem smjeru treba krenuti. Vaga može vratiti naklonost komplimentirajući Vodenjakov intelekt.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Vagom vlada planet Venera (ljubav), a Vodenjakom planet Uran (pobuna) i Saturn (karma). Ova kombinacija može biti zanimljiva i produktivna ako se odluče i poslovno surađivati, jer mogu napraviti velike stvari koristeći srce, poriv za napretkom i svijest o općem dobru. Izvanredan su duo za socijalnu pravdu ili radikalne promjene u zajednici.

Provjerite kako zavesti Vagu!

Oba znaka su zračni znakovi. Imaju jaku intelektualnu vezu i stalno potiču ideje i komunikacijske stilove i vještine. Vaga može donijeti određenu ravnotežu koju gotovo nitko drugi nije u stanju postići. Vodenjak i Vaga će imati mnoge stimulativne intelektualne rasprave o svojim interesima i težnjama.

Vaga je kardinalni znak, a Vodenjak fiksni. Vaga započinje stvari, ali može imati problema s njihovim dovršetkom, a Vodenjak se može pobrinuti da ih privede kraju. Posebno dobro surađuju zajedno, ne raspravljaju o tome tko što radi, tko uzima zasluge i tko je iza kulisa, a tko u središtu pozornosti.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Njihova sposobnost da rade kao tim. Zajedno mogu naučiti mnogo više nego što bi naučili sami. Njihova postignuća, ljubav i novi projekti čine ovo vrlo uspješnim odnosom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije