Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi
  • Objavljeno: Četvrtak, 10.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Vaga i Škorpion

Kada se Vaga i Škorpion zaljube, vrlo su emotivno povezani. Iako je Škorpion onaj koji razmišlja, koji se može izgubiti u zbunjujućem kaosu vlastitih emocija, Vagina sklonost za ravnotežu i harmoniju pomaže zadržati Škorpiona. Škorpion može vratiti uslugu svojom karakterističnom moći fokusiranja, potezom koji Vagi obično nedostaje. Ovo dvoje je vrlo kompatibilno zbog sličnih potreba: Vaga je znak partnerstva i najsretnija je u dobro uravnoteženom i prisnom odnosu, a Škorpion teži emocionalnoj i seksualnoj intimnosti. Ova dva znaka mogu stvoriti vrlo odan, blizak i zadovoljavajući odnos.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Dobro bi bilo da zajedno rade na nekom projektu jer imaju velik potencijal za velike stvari. Kombiniraju snagu emocija sa snagom intelekta. Škorpion je strpljiviji, ali i više voli kontrolu od Vage. Unatoč bilo kakvim razlikama, oba partnera vole rizik, pa ovo nije dosadan odnos! Ovo dvoje su pravi šarmeri, oni znaju kako se boriti i zavesti jedno drugo. Njihovi stilovi se razlikuju: Škorpion je intenzivan i tajanstven, a Vaga je otvorena. Ponekad imaju problema s razumijevanjem.

Vagom vlada planet Venera (ljubav), a Škorpionom Mars (strast) i Pluton (moć). Vagina ljubav za ljepotom i romantikom uravnotežuje sukobe koji mogu nastati zbog Škorpionovih dubokih, često isprepletenih emocija. Utjecaj Marsa obećava aktivan, uzbudljiv odnos. Nijedan znak ne voli rasprave. Škorpion izbjegava svađe u korist tajnih osveta, a Vaga se gnuša sukoba i učinit će sve što je moguće kako bi ih izbjegla.

Provjerite kako zavesti Vagu!

Vaga je zračni znak, a Škorpion je vodeni. Najbolje odluke se donose kombinacijom intelekta i emocija, pomoću glave i srca. Ovaj par može zadovoljiti gotovo svaki izazov, razumije gotovo sve zagonetke. Rade zajedno, a ne jedno protiv drugog. Škorpion je glavni strateg i može pomoći Vagi usmjeriti povremeno raštrkan ili neodlučan um. S vremena na vrijeme, Škorpionova preosjetljivost može rastužiti Vagu, a Vaga ponekad može uskomešati Škorpionove osjećaje. U tim trenucima je potrebna Vagina prirodna diplomacija.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Vaga je kardinalni, a Škorpion je fiksni znak. Vaga uvijek razmišlja o nečem novom za isprobati: novi restoran ili umjetnička galerija, novo mjesto za putovanje, a Škorpion posjeduje odlučnost za praćenje tih ideja.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Moć jedinstva. Mogu postići mnogo i u poslu, i u ljubavi. Oboje su pobjednici i neće odustati.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije