Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi
  • Objavljeno: Četvrtak, 10.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Vaga i Djevica

Kada se Vaga i Djevica nađu u vezi, to može biti poput pronalaska dviju polovica koje zajedno čine cjelinu. Oba znaka traže sigurnost u partnerstvu i dijele ljubav prema ljepoti i kulturi. Zajedno mogu raditi efikasno i glatko, jer žele slične nagrade. Može im ići sporo u početku, ali to će se promijeniti kako partneri razvijaju dublje emocije i poštuju jedno drugo.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Djevica i Vaga cijene površne užitke, a često uživaju u prikupljanju umjetnosti ili fotografija. Također uživaju u kazalištu i svim oblicima umjetnosti. Praktičnost i užitak su važni za obje, a one komplimentiraju jedna drugu na mnogo načina. Cijene šarm i diplomaciju. Vaga cijeni Djevičinu ljubav prema redu i opipljive nagrade koje dolaze s njim. Osim toga, Vaga i Djevica su voljne i sposobne sagledati različite strane svake rasprave, a zajedno donose odluke samo nakon razmatranja činjenica.

Planet Merkur vlada Djevicom, a Vagom vlada Venera. Djevica je izvrstan komunikator, analitičar i mislilac. Ovi partneri dijele ljubav prema dobrom, iskrenom razgovoru i istančanom ukusu. Vaga, posebice voli ravnotežu, a oba partnera dijele snažnu želju za ravnotežom. Zajedno donose kulturu i ljepotu svijetu oko sebe. Također, zbog utjecaja Venere, Vaga može biti lijena, i oba partnera mogu se smatrati snobovima: Djevica s visokim očekivanjima, a Vaga željom za intelektualnom superiornošću.

Provjerite kako zavesti Vagu!

Djevica je zemljani, a Vaga je zračni znak. Vagi ide teoretiziranje o različitim temama, a Djevica je više pragmatična. Djevica pita kako će joj to pomoći da ostvari svoje ciljeve u životu, dok se Vaga jednostavno fokusira na sve što se događa, bez obzira na to je li korisno. Ponekad se teško razumiju. Konflikti mogu nastati ako se Djevica čini previše posebnom ili Vaga izgleda manipulativna. Oba partnera trebaju shvatiti da različito gledaju na svijet.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Djevica je promjenjiv znak, a Vaga je kardinalni. U tom odnosu, Vaga će ići svojim smjerom. Djevica je zadovoljna, a Vaga može biti nježna, vodeća sila bez dominacije. Vagina neodlučnost može iritirati Djevicu, ali Vaga je vješta u sagledavanju svih stran strane problema, te je često u stanju suosjećati s odlukama Djevice. Ako Vaga može biti inicijator u odnosu, Djevica je dovoljno prilagodljiva da zadrži svoje projekte.

Koji je najbolji aspekt veze između Djevice i Vage? Njihova zajednička ljubav prema strukturi i umjetnosti. Estetika je važna oboma, i oni dijele ljubav za fine stvari u životu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije