Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi
  • Objavljeno: Četvrtak, 10.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Vaga i Bik

Kada se Vaga i Bik zaljube, to može biti ujedinjenje dviju polovica koje napokon čine cjelinu. Ova dva znaka su karmički povezana. Oboje traže sigurnost u vezi, dijele ljubav prema umjetnosti, poeziji i kulturi. Ovaj odnos može početi polako, možda imaju malo zajedničkih interesa. Međutim, nakon što shvate jedno drugo, mogu primijetiti da imaju puno više zajedničkog nego što se to na prvi pogled vidi.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Bik i Vaga shvaćaju ljubav kao umjetnost. Oni cijene fine večere i kazalište, umjetnost i glazbu. Užitak, bio on fizički ili estetski, je ključan za ova dva znaka. Oboje vole zavođenje, udvaranje je nužni dio veze za njih, a budući da obje imaju tu potrebu, savršeno se podudaraju. Bik cijeni Vagin šarm, a ako tvrdoglavi Bik ne dobijete ono što želi, diplomatska Vaga je u stanju izgladiti stvari i zadržati mir. Vaga cijeni raskoš koju senzualni Bik pruža. Također, imaju puno za naučiti jedan od drugog. Vaga može pomoći Biku vidjeti različite strane situacije, a Bik može pomoći Vagi u prevladavanju njene vječne neodlučnosti.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Bikom i Vagom vlada planet Venera (ljubav i novac). Ovi partneri dijele ljubav prema ljepoti, luksuzu, ljubavi i romantici. Vaga posebno voli ravnotežu, oba partnera imaju šarmantne osobnosti i žele sklad u osobnim odnosima. Venerin utjecaj može stvoriti problema, jer oba znaka mogu težiti prema lijenosti i snobizmu, Bik na temelju posjedovanja, a Vaga na osnovu intelekta.

Provjerite kako zavesti Vagu!

Bik je zemljani znak, a Vaga je zračni znak. Bik prolazi kroz život oslanjajući se na svoju urođenu praktičnost, dok se Vaga oslanja na intelektualno istraživanje. Bik se pita kako će mu to pomoći da ostvari svoje ciljeve u životu, a Vaga se fokusira na intelektualne podražaje, bez obzira bili praktični ili ne. Konflikti mogu nastati ako Bik postane previše posesivan ili Vaga postane previše koketna i društvena. Ako žele dugotrajan odnos, moraju naučiti prihvatiti da su njihovi pogledi na svijet različiti.

Bik je fiksni, a Vaga kardinalni znak. U principu, u tom odnosu, Vaga inicira, a Bik slijedi. Vaga treba razumjeti Bikovu tvrdoglavost. Uz nježno uvjeravanje, sve je moguće, a nema znaka kojem suptilno uvjeravanje i šarmiranje ide bolje od Vage. S druge strane, Vagina neodlučnost može živcirati Bika. Dok god Bik ne forsira svoj stav kao jedini prihvatljiv, Vaga može prihvatiti njegove odluke.

Koji je najbolji aspekt veze Bika i Vage? Njihova zajednička ljubav prema užicima, ljepoti i kulturi. Estetika je sastavni dio života oba partnera, a slični ukusi pridonose harmoničnom odnosu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije