Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi
  • Objavljeno: Četvrtak, 10.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Vaga i Blizanci

Kada se Vaga i Blizanci zaljube, oni uživaju u odnosu koji se temelji na intelektualnim interesima i mentalnoj agilnosti. Dobroćudan Blizanci voli Vaginu ravnotežu, a Vagu uvijek zabavljaju brbljivi i pametni Blizanci. Vaga voli umjetnost i ljepotu, dok Blizanci vole ljepotu ideja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Blizanci i Vaga imaju mnogo mentalne energije. Oni mogu doći do svih vrsta velikih ideja, kada rade zajedno. Vaga ima potrebu svoje ideje pretvoriti u djelo, a to je kvaliteta koja Blizancima nedostaje. U stvari, Blizanci su bolji u dobivanju ideja, ali slabije im ide realizacija. Tu je vrijedan doprinos mentalni proces Vage. Oba znaka dijele potrebu za intelektualnom slobodom, koju svakako mogu pružiti jedno drugom.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Vagom vlada planet Venera (ljubav), a Blizancima Merkur (komunikacija). Vaga i Blizanci dobro funkcioniraju zajedno, oni kombiniraju snagu ljubavi i komunikaciju. Kako Vaga iznad svega cijeni skladan odnos sa svojim partnerom, Blizanci neće moći prečesto ulaziti u žustre rasprave. Vaga radije ne čini gotovo ništa nego da raspravlja.

Provjerite kako zavesti Vagu!

Vaga i Blizanci su zračni znakova. Blizanci voli energiju Vage i nemaju problema kada je treba pratiti dok trči za novim idejama, umjetničkim projektima ili drugim interesima. Oba znaka imaju širok spektar interesa, što im daje mnogo materijala za provokativne rasprave.

Blizanci su promjenjiv znak, a Vaga je kardinalni znaka. Vaga voli vodstvo u vezi. One najčešće dolaze do ideje, a fleksibilni Blizanci ih rado slijede dok god mogu promijeni mišljenje u posljednjem trenutku. Vage nastoje pokrenuti stvari, ali imaju problema sa njihovim dovršetkom. Blizanci su toliko prilagodljivi da im neće smetati promjene u zadnji tren ako Vagi postane dosadno.

Koji je najbolji aspekt veze između Blizanaca i Vage? Njihova sposobnost da rade zajedno kao intelektualni tim. Zajedno mogu iznijeti nove, različite točke gledišta i područja interesa, a pomažu jedno drugome otvoriti nove svjetove.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije